Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(4600554)

Tibetská vlajka/Malá

Tibetská vlajka/Malá

potlač len z jednej strany

Šírka: 540 mm
Výška: 375 mm


Dodávateľ: TIBET
Druh tovaru: Vlajka
Oblasť použitia: Dekorácia
Vyhotovenie: Látka

Krajina pôvodu: Tibet

Na sklade: 2ks
Pôvodná cena: 12.60 EUR
Naša cena: 11.34 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 1.26 EUR
Popis doplnkového tovaru:

 

Uprostred vlajky je biela zasnežená hora pod tmavo modrým nebom symbolizujúcim Tibet, na vrchole ktorého žiari žlté slnko symbolizujúce radosť zo slobody, blahobyt a duchovné a materiálne šťastie všetkých živých bytostí v Tibete.

Za slnkom je šesť červených pásov zastupujúcich pôvodných šesť kmeňov Sa, Mu, Dong, Tong, Du a Ra, ktoré sú považované za predkov Tibeťanov.

 

Kombinácia týchto pásov s farbou oblohy symbolizuje nepretržitú ochranu duchovných náuk a svetského života. Pred horou stoja dva snežné levy s ohnivou hrivou reprezentujúci zjednotenie duchovného a svetského života. Vo zdvihnutých labkách držia trojfarebný drahokam, ktorý predstavuje Budhu, Dharmu a Sanghu.

 

Pri nohách leží dvojfarebný drahokam symbolizujúci správne etické správanie založené na desiatich budhistických cnostiach a šestnástich spôsoboch ľudského správania.

 

Vlajka je z troch strán žlto lemovaná. Toto lemovanie predstavuje zlato ako symbol Budhovho učenia. Strana bez lemu potom vyjadruje otvorenosť Tibetu voči nebudhistickému učeniu.


Odporučiť priateľom:

Ďalej doporučujeme: