Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(6100045)

Soška - Drakokorytnačka+Guľa

Soška - Drakokorytnačka+Guľa

Šírka: 60 mm
Výška: 65 mm


Dodávateľ: INDIMEX
Druh tovaru: Soška
Oblasť použitia: Feng-šuej, Múdrosť, Dlhovekosť, Úspech


Na sklade: 4ks
Pôvodná cena: 5.10 EUR
Naša cena: 4.59 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 0.51 EUR
Popis doplnkového tovaru:

DRAČIA KORYTNAČKA so sklenenou guľou.

 

Podľa feng-šuej sú korytnačky považované za najvýznamnejšie zviera. Predstavujú dlhovekosť, múdrosť a tiež pracovný úspech, keďže sa im darí vo vode i na suchu.

 

Drak má vynikajúce vlastnosti ako sú múdrosť, sila, ochrana, vysoké postavenie, úspech, tolerancia, rozhľad, skvelá orientácia v najrôznejších životných situáciách.

V Číne je DRAK uctievaný ako symbol mužskej, teda JANGOVEJ energie - nebeský princíp.

 

Dračia korytnačka je korytnačka s dračou hlavou.

Spája v sebe silu draka a korytnačky.

Korytnačka má na chrbte sklenenú guľu, ktorá symbolizuje múdrosť a nekonečnosť vesmíru. Tiež môže symbolizovať Zem a dračia korytnačka je jej pilierom a strážcom..

 

Dračia korytnačka stoji na minciach a zlatých ingotoch (tehličkách) čo podporuje prílev financií do rodiny , zabezpečuje stabilitu rodiny a ochraňuje ju.

Sošku môžete umiestniť do sektoru rodiny, zdravia tiež aj financií., alebo na pracovný stôl doma, do obývacej či detskej izby.

 

Podľa starovekého čínskeho umenia Feng shui umiestňovanie určitých predmetov do konkrétnych kútov domu alebo kancelárií pomáha odpudzovať negatívne energie a pomáha prinášať šťastie a prosperitu. Tí, ktorí veria v túto čínsku prax, vedia o jej pozitívnych a silných účinkoch.

V Feng shui existuje veľa znakov, symbolov a artefaktov, z ktorých každá zobrazuje konkrétnu príčinu a má konkrétny význam.


Odporučiť priateľom: