Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(6100172)

Šeng

Vypredané

Šeng

Tibet

Šírka: 160 mm


Dodávateľ: TIBET
Druh tovaru: Zvon a zvonkohra
Oblasť použitia: Meditácia, Bioenergetika, Očista
Vyhotovenie: Zliatina



Pôvodná cena: 20.50 EUR
Naša cena: 18.45 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 2.05 EUR
Popis doplnkového tovaru:

Šeng je veľmi starobylý a dá sa povedať, že aj najvýznamnejšie a najviac účinný zvukový nástroj, pochádzajúci z Tibetu.

 

Jeho existencia bola dlhú dobu Európanom utajená pre jeho silnú zvukovú vibráciu, schopnosť meniť realitu, „odrezávať“ negatívne energie ako laserom, očisťovať priestor.
Je dôležité s týmto nástrojom pracovať pripravený, poučený a iba s čistou mysľou, v pokore bez postranných, zlých úmyslov a kalkulácii.
S trpezlivosťou a najvyššou mierou empatie a pochopenia.

Šeng je niečo medzi malou činelou a plochým činelovým zvončekom. Je zliaty zo 7 kovov rovnako ako tibetská misa, srdce má zo špeciálneho tvrdého dreva, jeho zvuk volajú aj laserovým lúčom, ktorý vyplní priestor a obklopí človeka. Zároveň preniká priamo v lúčoch k človeku.

Rovnako ako napríklad tibetská misa alebo Tings činelky, nevytvára sa kvalita zvuku iba samotným nástrojom, úderom či ťuknutím do neho, ale zvuk samotný je tiež nositeľom a prenášačom vecí prejavených či skrytých, vedomého a podvedomého, zámerného aj nechceného, ktoré do vytvoreného zvuku vteľuje človek , ktorý príslušný nástroj rozoznieva.

Šeng sa rozoznieva tak, že  kožený remienok držíme v dlani a palcom s ukazovákom kontrolujeme údermi dreveného srdca o telo Šengu.

Upozorňujeme, že sa nejedná o klasický hudobný nástroj, ale o rituálne predmet, ktorý je schopný vydávať zvuk. Je to práca s energiou a zvukom. Tiež sa mu hovorí laserový zvon.

 


Odporučiť priateľom:


Vypredaný produkt:
Zadajte e-mail a budeme Vás informovať o dostupnosti: