Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(6101148)

Amulet - Ty a Ja sme jedno

Znovu v ponuke  

Amulet - Ty a Ja sme jedno

Šírka: 30 mm


Identifikácia: 5 g; priemer 3 cm
Dodávateľ: STIBOR JIŘÍ
Druh tovaru: Amulet
Oblasť použitia: Posilnenie, Harmónia, Láska, Ochrana
Vyhotovenie: Zinok, Smaltový povrch, Kožená šnúrka


Na sklade: 1ks
Pôvodná cena: 6.00 EUR
Naša cena: 5.40 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 0.60 EUR
Popis doplnkového tovaru:

V centre tohto krásneho amuletu vidíme operenú palicu - caduceus - Hermovu palicu, ktorá predstavuje aj ľudskú DNA a dualitu nášho sveta - temnú aj svetlú stránku, noc a deň, rozum a cit, vedu aj vieru, mužské a ženské.

 

Vľavo dole je Luna, ktorá predstavuje ženský princíp, vpravo Slnko, ktoré predstavuje princíp mužský. Ďalej vľavo dole vidíme znak Zeme, ako planéty kríža a vpravo je symbol rovnováhy a životných cyklov. Štylizované srdce na vrchole ukazuje dôležitosť lásky a prijímanie oboch polarít - mužské aj ženské.

 

Hore je znak Merkúra - Herma, ktorý predstavuje rozum, ktorý má byť v rovnováhe s citom. Anjelské krídla symbolizujú našu ochranu a spojenie s vyššími svetmi. Zároveň amulet vyjadruje tajomstvo zrodenia ľudského rodu, sme potomkami "Hadov a Anjelov", a v každom z nás sa odohráva bitka dvoch protichodných síl.

 

Amulet ukazuje na cieľ všetkého stvorenia a predovšetkým človeka - nič nie je lepšie či horšie, všetko pochádza z jedného božského zdroja. Amulet posilňuje vedomie, že muž a žena oddelení od seba sú neplodní rovnako ako náboboženstvo oddelené od vedy, inteligencia bez lásky, miernosť bez sily, milosrdenstvo bez spravodlivosti atď. Harmónia vzniká jednotou - zlúčením protikladov a na začiatku aj konci stojí vždy láska.

 

Materiál: zinok, na ktorom je galvanicky nanesená vrstva mosadze. Prívesok je obojstranne opatrený vrstvou priehľadného smaltu a je teda vhodný aj pre alergikov, pretože nositeľ neprichádza do styku s kovom.

 

Amulet je zabalený v darčekovej krabičke spolu s popisom a koženou šnúrkou.


Odporučiť priateľom: