Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(7300012)

Soška - 2 žaby s guľou

Vypredané

Soška - 2 žaby s guľou

Šírka: 125 mm
Výška: 55 mm


Dodávateľ: INDIMEX
Druh tovaru: Soška
Oblasť použitia: Dekorácia, Bohatstvo, Úspech, Prosperita
Vyhotovenie: Kamenná hlina, Zlatá farba



Pôvodná cena: 6.90 EUR
Naša cena: 6.21 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 0.69 EUR
Popis doplnkového tovaru:

Trojnohé žaby so sklenenou guľou.

 

 

Symbol bohatstva a prosperity.

Toto zviera temnoty a vlhkosti súvisí s Mesiacom, plodnosťou a bohatstvom. Vďaka svojej metamorfóze je symbolom zmŕtvychvstania aj vnútorného bohatstva (múdrosti).

Žaba sedí na minciach a zlatej tehličke (ingot), v papuli drží mincu. Sú to všetko atribúty bohatstva, úspechu a prosperity.

 

 

Žaby držia medzi sebou sklenenú guľu, ktorá symbolizuje múdrosť a nekonečnosť vesmíru. Tiež môže symbolizovať Zem a trojnohé žaby sú jej pilierom a strážcom.

 

 

 

Umiestnite ju blízko vstupných dverí, pri malých izbových fontánkach, kvetoch, na okno, tak aby vždy pozerala smerom do izby ( nie na dvere a do okna ).

Ideálne je ju umiestniť do oblasti bohatstva alebo kariéry. Môžete ju mať aj na pracovnom stole, alebo na pokladni, tam kde pracujete s peniazmi.


 

Podľa starovekého čínskeho umenia Feng shui umiestňovanie určitých predmetov do konkrétnych kútov domu alebo kancelárií pomáha odpudzovať negatívne energie a pomáha prinášať šťastie a prosperitu. Tí, ktorí veria v túto čínsku prax, vedia o jej pozitívnych a silných účinkoch.

V Feng shui existuje veľa znakov, symbolov a artefaktov, z ktorých každá zobrazuje konkrétnu príčinu a má konkrétny význam.


Odporučiť priateľom:


Vypredaný produkt:
Zadajte e-mail a budeme Vás informovať o dostupnosti: