Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(1010)

*Jak se vymanit ze systému

B kategória  

*Jak se vymanit ze systému

Získejte kontrolu nad svým životem

Autor: Zeland Vadim
Preklad: Slámová Jana
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Motivácia, AKCIA - Špeciálna zľava

ISBN: 978-80-8100-509-1
EAN: 9788081005091
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 360 strán, 160 x 235
Rok vydania: 2020

Na sklade: 1ks
Pôvodná cena: 15.60 EUR
Naša cena: 9.36 EUR
Zľava: 40.00 %
Ušetríte: 6.24 EUR
B kategória
Jedná sa o knihy, ktoré už boli vystavené v kníhkupectvách, a s ktorými sa počas distribučného procesu manipulovalo (sklad – preprava – obchod – zákazník).
Môžu preto niesť známky opotrebovania a to:
zažltnutie strán, vyblednutý, opotrebovaný prebal, voľnejšia väzba, ohnuté rohy.
Nejedná sa teda o nové knihy z tlačiarne. Napriek tomu nijak neznehodnocujú obsah kníhy a neobsahujú žiadne výrobné vady, ktoré by bránili v plnohodnotnom "informačnom" zážitku z knihy.
Na knihy nie je možné uplatniť reklamáciu na základe poškodenia – ak by však obsahovali výrobné chyby (chýbajúce - zdvojené strany, opačné všitie a pod.) je možné uplatniť si na ne štandardnú reklamáciu.
Popis knihy:

Ak budete ovládať techniku oslobodenia, ktorú popisuje táto kniha, dokážete si stvoriť akýkoľvek svet. Ponúka sa vám šanca prelomiť matrix a preniknúť na slobodu. Nehovorím, že treba zničiť celý systém. Človek sa môže pohybovať v systéme, využívať ho pre svoje ciele a zároveň k nemu nebyť pripútaný.
Čo treba na to, aby ste mohli samostatne nakladať so svojím osudom? Tri veci: slobodnú vôľu, slobodné vedomie a slobodnú energiu. V systéme (matrixe) však existujú tri faktory, ktoré vám v tom bránia: tzv. lapená pozornosť, zakalené vedomie a zablokovaná energia.
Podrobne rozpracovaná metóda transurfingu vrátane odpovedí na množstvo otázok, v ktorých iste nájdete mnohé rady aj pre seba samých, vám pomôže vystúpiť z radu a žiť tak, ako chcete.
 
Dnes sa na človeka hrnie mocný vodopád informácií. Začala sa doslova informačná intoxikácia. Čo nespracuje naše podvedomie, to sa prevtelí do fyzických problémov. Ak sa  zbavíte závislosti na informáciách a syntetickej strave a budete se zaoberať svojou energiou, potom nájdete oporu sami v sebe.


Ukážka z knihy:
Obsah: (JPG | PDF)

Odporučiť priateľom: