Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(105717)

Karmická astrologie 4 - Karma přítomnosti

Vypredané

Karmická astrologie 4 - Karma přítomnosti

Autor: Schulman Martin
Preklad: Klapuchová Kateřina
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Astrológia

ISBN: 978-80-88913-68-3
EAN: 9788088913689
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 100 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2001,2021


Pôvodná cena: 6.60 EUR
Naša cena: 5.94 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 0.66 EUR
Popis knihy:

Karma přítomnosti pojednáva o karme z hľadiska prítomnosti. Karmu sme zvyknutí vnímať skôr v spojení s minulosťou, ako niečo, čo má pôvod práve tam. Učenie o karme však tvrdí, že karmu si tvoríme v každom okamihu svojho života, teda aj v prítomnosti. A že sa dá žiť aj tak, aby sme si žiadnu ďalšiu karmu už netvorili. Schulman tomu hovorí „kráčať bez toho, aby sme zanechávali stopy“. Vo svojej knihe pojednáva o danej téme z astrologického hľadiska. 
Každá z planét predstavuje určitú oblasť života, poznania, cítenia či konania. Autor prekračuje bežný rámec ich tradičnej symboliky a dáva im nový význam. Rozdeľuje planéty na „svetlá“ (Slnko a Luna), vnútorné planéty (Merkúr, Venuša, Mars) a vonkajšie planéty (Jupiter, Saturn, Urán, Neptún, Pluto). Spája ich podľa toho buď s rozvojom vedomia a osobnosti, alebo s pôsobením vo vonkajšom svete. 
Každá planéta je podrobne charakterizovaná a rozobraná podľa toho, ako nás motivuje k pozitívnemu vnímaniu a jednaniu; k tomu, aby sme naplnili svoje potreby a zaujali svoje miesto vo svete s plnou zodpovednosťou za svoj život. 
Podľa Schulmana sa musíme naučiť prijímať svet taký, aký je, a pochopiť, že zmeniť musíme predovšetkým sami seba a svoje vnímanie. Jednotlivé planéty a ich vplyvy sú príležitosťou – každá z inej stránky a v inej životnej oblasti – na takúto zmenu. Až potom môžeme meniť a pretvárať ten kúsok sveta, ktorý obývame a na ktorý máme možnosť pôsobiť. 
Štyri knihy Karmickej astrológie sú viac ako astrologickými príručkami. Sú vysokým ezoterickým učením, ktoré autor, ako sám hovorí v úvode ku Karme prítomnosti, „dostal ako dar“...


Ukážka z knihy:
Úryvok: ( | PDF)

Odporučiť priateľom:


Vypredaný titul:
Zadajte e-mail a budeme Vás informovať o dostupnosti:

Ďalej doporučujeme: