Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(1083)

*Když nefunguje zákon přitažlivosti

B kategória  

*Když nefunguje zákon přitažlivosti

Autor: Miller Sonia M.
Preklad: Pilařová Daniela
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Motivácia, AKCIA - Špeciálna zľava

ISBN: 978-80-8100-275-5
EAN: 9788081002755
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 287 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2012

Na sklade: 2ks
Pôvodná cena: 11.20 EUR
Naša cena: 7.84 EUR
Zľava: 30.00 %
Ušetríte: 3.36 EUR
B kategória
Jedná sa o knihy, ktoré už boli vystavené v kníhkupectvách, a s ktorými sa počas distribučného procesu manipulovalo (sklad – preprava – obchod – zákazník).
Môžu preto niesť známky opotrebovania a to:
zažltnutie strán, vyblednutý, opotrebovaný prebal, voľnejšia väzba, ohnuté rohy.
Nejedná sa teda o nové knihy z tlačiarne. Napriek tomu nijak neznehodnocujú obsah kníhy a neobsahujú žiadne výrobné vady, ktoré by bránili v plnohodnotnom "informačnom" zážitku z knihy.
Na knihy nie je možné uplatniť reklamáciu na základe poškodenia – ak by však obsahovali výrobné chyby (chýbajúce - zdvojené strany, opačné všitie a pod.) je možné uplatniť si na ne štandardnú reklamáciu.
Popis knihy:

Autorka podrobne rozoberá spôsob, akým si môžeme vytvárať to, čo chceme a po čom túžime. Celý postup zhŕňa do 4 krokov. Uvádza vysvetlenia, návody, cvičenia aj názorné príklady. Hlavnou myšlienkou knihy je, že k úspechu vedie pochopenie jemnejších aspektov, ktoré sa skrývajú za všeobecným a dosť zjednodušeným učením o zákone príťažlivosti. Myšlienky a rady Soni Miller doplnia chýbajúce kúsky skladačky a dovedú vás tam, kam sa vám možno doteraz nepodarilo dostať. Úryvok: Existují sny, kterým trvá dlouhou dobu, než se naplní. Je tomu tak z mnoha důvodů: Možná, že musíte nejprve projít uzdravením nebo růstem, než se vaše vědomí dostane do stavu, aby dozrálo ke splnění vašeho snu. Možná se váš sen dosud neprojevil, protože vesmír koncipuje detaily pro vaše nejvyšší dobro způsobem, který nikdy nedokážete pochopit. Možná jste stále teprve u prvního kroku a ujasňujete si, co chcete. Možná nevíte, proč chcete to, co chcete. Bez ohledu na důvod může váš sen přicházet pomalu. Setkala jsem se s tímto scénářem bezpočtukrát ve svém vlastním životě i v životech druhých. Ať už je vaším snem uzdravit se, přivolat vysněný vztah nebo získat finanční svobodu, pokud se váš sen neprojevil ani po dlouhém období, není výjimečné, že pocítíte ztrátu odvahy, naděje a občas se budete cítit v depresi. Chyba, kterou lidé dělají, spočívá v tom, že si myslí, že jelikož se to dosud nestalo, tak se to nestane nikdy.



Odporučiť priateľom: