Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(1149)

*Proměny duší

B kategória  

*Proměny duší

Autor: Newton Michael
Preklad: Mrázková Sylva
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Duchovné učenia, Duša, smrť, nehm. svety, AKCIA - Špeciálna zľava

ISBN: 978-80-8100-251-9
EAN: 9788081002519
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 380 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2011, 2016, 2018, 2022

Na sklade: 5ks
Pôvodná cena: 16.60 EUR
Naša cena: 11.62 EUR
Zľava: 30.00 %
Ušetríte: 4.98 EUR
B kategória
Jedná sa o knihy, ktoré už boli vystavené v kníhkupectvách, a s ktorými sa počas distribučného procesu manipulovalo (sklad – preprava – obchod – zákazník).
Môžu preto niesť známky opotrebovania a to:
zažltnutie strán, vyblednutý, opotrebovaný prebal, voľnejšia väzba, ohnuté rohy.
Nejedná sa teda o nové knihy z tlačiarne. Napriek tomu nijak neznehodnocujú obsah kníhy a neobsahujú žiadne výrobné vady, ktoré by bránili v plnohodnotnom "informačnom" zážitku z knihy.
Na knihy nie je možné uplatniť reklamáciu na základe poškodenia – ak by však obsahovali výrobné chyby (chýbajúce - zdvojené strany, opačné všitie a pod.) je možné uplatniť si na ne štandardnú reklamáciu.
Popis knihy:

Príbehy vedomého osvietenia duše na základe regresnej hypnózy. Hrdinovia týchto príbehov mali možnosť nahliadnuť do duchovného sveta a pochopiť zmysel svojich ťažkostí alebo bolestných skúseností. Všetky príbehy začínajú popisom konkrétneho problému, ďalej nasleduje odhalenie jeho koreňov a nakoniec riešenie. Na záver každej kapitoly sa dozviete, ako prispela skúsenosť s hypnoterapiou ku skvalitneniu života subjektu. Ukážka: Lidé často podstupují regresi do minulých životů proto, aby pochopili, proč se jim nedaří ve vztazích. Regrese do života mezi životy odhaluje, že vztahy, jež panují mezi členy naší duchovní skupiny, odrážejí dohodu, kterou spolu uzavřeli před inkarnací. Při narození na tuto úmluvu dobrovolně zapomínáme, aby jí nebyla ovlivněna naše zkušenost na Zemi. Běžné otázky, s nimiž za mnou klienti přicházejí, se týkají odhalení skrytého smyslu jejich života či způsobu, jak se dopracovat pohledu ze širší perspektivy. Neméně často pak chtějí pochopit, a pokud možno i zmírnit někdy nesnesitelné emoční utrpení. Výsledná zjištění bývají nezřídka velmi neočekávaná a stejně překvapivé jsou i způsoby, které přinášejí úlevu a pomoc.



Odporučiť priateľom: