Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(119478)

Egregory - Strážní andělé?

Dotlač   Dotlač  

Egregory - Strážní andělé?

Autor: Někrasov Anatolij
Preklad: Bočarova Zdena
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Duchovné učenia, Mágia a okultizmus

ISBN: 978-80-8100-179-6
EAN: 9788081001796
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 330 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2010, 2023

Na sklade: 33ks
Pôvodná cena: 13.99 EUR
Naša cena: 12.59 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 1.40 EUR
Popis knihy:

Pozoruhodná kniha ruského autora na pomerne zvláštnu tému, ktorá však súvisí s našimi životmi viac, ako si myslíme. Zaoberá sa silami, ktoré pôsobia na ľudí a ovplyvňujú ich myslenie aj správanie. Tieto sily sa časom stávajú akoby samostatnými entitami nazývanými "egregory".  Sú to buď duchovné entity, ktoré vznikajú zo silných kolektívnych myšlienok ľudí, alebo to môžu byť aj ľudské osoby – mimoriadne mocné alebo známe osobnosti s veľkým vplyvom. Egregory ovplyvňujú náš život nezávisle na tom, či o nich vieme, alebo nie. 
Kniha rozpráva o všetkom, čo s egregormi súvisí: čo vlastne sú, ako vznikajú, čo je pre ne charakteristické, aké druhy egregorov existujú (napríklad egregor moci, peňazí, sexu a pod.), ale aj ako sa s nimi dá inteligentne spolupracovať. Cieľom je nielen vedieř egregory odhaliť a spoznať, ale tiež naučiť sa ich ovládať a využívať tvorivo a pozitívne. 
Ak chceme, aby na našej planéte začalo vládnuť viac lásky, harmónie, krásy a mieru, musíme sa naučiť vedome využívať pozitívne zdroje energie a nebyť iba stádom, ktoré bezmyšlienkovite napodobuje druhých a podriaďuje sa mocným tohto sveta. Máme slobodnú vôľu, ktorú by sme mali cielene používať pri všetkom, čo robíme! 


Ukážka z knihy:
Úryvok: ( | PDF)

Odporučiť priateľom:

Ďalej doporučujeme: