Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(121196)

Božská výživa

Dotlač   Dotlač  

Božská výživa

Autor: Jasmuheen
Preklad: Kronika Petr
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Výživa, Alternatívna cesta

ISBN: 80-89115-98-5
EAN: 9788089115983
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 140 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2005, 2022

Na sklade: 79ks
Pôvodná cena: 7.30 EUR
Naša cena: 6.57 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 0.73 EUR
Popis knihy:

Kniha je cenným a bohatým zdrojom informácií, inšpirácií i praktických odporúčaní pre každého, kto sa venuje vlastnému duchovnému rozvoju, a teda zďaleka nie je určená len tým, ktorých nadchýňa šialená myšlienka navždy prestať jesť. Meditácie a cvičenia, ktoré sú tu obsiahnuté, poslúžia skutočne každému, kto si želá skvalitniť a zduchovniť svoj život, mať väčšiu radosť z existencie a zvýšiť hladinu svojej energie. 
No a tí, ktorí si naozaj trúfajú žiť bez jedla, to môžu minimálne vyskúšať. Táto predstava sa väčšine ľudí páči nie preto, že by mali problémy s jedlom, ale preto, lebo jednoducho chcú mať možnosť voľby, a nie nutnosti.        


Austrálska duchovná učiteľka a experimentátorka, ktorá sa nazýva Jasmuheen, údajne už asi štrnásť rokov neje a nepije nič okrem bylinkového čaju. Má na celom svete nasledovníkov, z ktorých niektorí tiež nejedia už viacero rokov. Že niektorí z nich zomreli na následky podvýživy, je známym faktom. Jasmuheen však upozorňuje, že  samozrejme nie je správne proste prestať jesť. Ponúka podrobne prepracovanú a dobre zdôvodnenú teóriu spolu s praktickým návodom, kde ide o to, aby adept dôsledne zmenil mnohé veci vo svojom živote, počnúc myslením a končiac životosprávou. Jej práca skúma výživu ako takú a celkom logicky vychádza z analýzy rôznych úrovní výživy. Tvrdí, že ľudia potrebujú výživu, nie obyčajné jedlo, a že pokiaľ sa nám dostáva dostatočnej výživy na jemnejších frekvenciách energie, vtedy – a iba vtedy – môžeme fungovať aj bez hmotnej stravy. Túto jemnejšiu výživu získavame prostredníctvom meditácie, pobytu v neznečistenej prírode, v stave radosti, otvorenosti a na základe spojenia sa s božstvom v nás. 


Ukážka z knihy:
Obsah: ( | PDF) Úryvok: ( | PDF)

Odporučiť priateľom:

Ďalej doporučujeme: