Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(122502)

Očista těla a správná výživa

Očista těla a správná výživa

Autor: Malachov Gennadij
Preklad: Kramlová Anděla
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Alternatívna medicína, Zdravie

ISBN: 80-89227-12-0
EAN: 9788089227129
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 200 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2005, 2021

Na sklade: 5ks
Pôvodná cena: 10.99 EUR
Naša cena: 9.89 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 1.10 EUR
Popis knihy:

Táto kniha známeho ruského lekára a liečiteľa sa venuje unikátnej metodike uzdravenia na základe životosprávy. Autor ukazuje, že s pomocou očisty a správnej výživy je možné obnoviť normálny stav krvného obehu a dýchania, ako aj normalizovať činnosť pohybového aparátu a nervového systému. Kniha obsahuje rôzne odporúčania na uzdravenie netradičnými metódami; cvičenia posilňujúce obranné sily organizmu; metódy, ako predchádzať chorobám a zbavovať sa ich; očistné procesy a mnoho ďalších užitočných rád.
Malachov sa pritom k týmto cenným a overeným poznatkom dostal na základe svojich osobných skúseností, po tom, čo dokázal bez pomoci lekárov dať do poriadku svoj dlhodobo devastovaný organizmus.

 

Úryvok: Nejdříve se objevují potíže v žaludečním a střevním traktu a odtud se patologická onemocnění šíří do celého organizmu. Ve většině případů však stačí změnit stravu a organizmus se brzy začne sám regenerovat. Pamatujte na jednu starodávnou moudrost: jsi-li nemocný, změň styl života. Jestliže to nepomohlo, změň stravu. Pokud nepomohlo ani to, jdi k lékaři.


Ukážka z knihy:
Obsah: ( | PDF) Úryvok: ( | PDF)

Odporučiť priateľom:

Ďalej doporučujeme: