Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(1231)

*Zlatá pravidla stravování

B kategória  

*Zlatá pravidla stravování

Autor: Malachov Gennadij
Preklad: Trávničková Ariana
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Výživa, Zdravie, AKCIA - Špeciálna zľava

ISBN: 978-80-8100-042-3
EAN: 9788081000423
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 312 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2008, 2021

Na sklade: 3ks
Pôvodná cena: 13.20 EUR
Naša cena: 7.92 EUR
Zľava: 40.00 %
Ušetríte: 5.28 EUR
B kategória
Jedná sa o knihy, ktoré už boli vystavené v kníhkupectvách, a s ktorými sa počas distribučného procesu manipulovalo (sklad – preprava – obchod – zákazník).
Môžu preto niesť známky opotrebovania a to:
zažltnutie strán, vyblednutý, opotrebovaný prebal, voľnejšia väzba, ohnuté rohy.
Nejedná sa teda o nové knihy z tlačiarne. Napriek tomu nijak neznehodnocujú obsah kníhy a neobsahujú žiadne výrobné vady, ktoré by bránili v plnohodnotnom "informačnom" zážitku z knihy.
Na knihy nie je možné uplatniť reklamáciu na základe poškodenia – ak by však obsahovali výrobné chyby (chýbajúce - zdvojené strany, opačné všitie a pod.) je možné uplatniť si na ne štandardnú reklamáciu.
Popis knihy:

Známy ruský lekár a liečiteľ si je vedomý toho, že dnes existuje obrovské množstvo kníh o výžive. Pokúsil sa teda dať dokopy najdôležitejšie všeobecné princípy, ktorými by sme sa mali riadiť, ak chceme zdravo jesť a byť zdraví. Patrí k nim jesť pokojne a pomaly, jesť len čerstvé a čerstvo pripravené jedlá, na ktoré máte práve chuť, a len vtedy, keď ste hladní, pričom po prvých pocitoch nasýtenia treba s jedlom skončiť.

 

Úryvok:
Potraviny živočišného původu je možné konzumovat po celý rok, ale nejlépe jen dvakrát až čtyřikrát během týdne, přičemž platí: čím je organismus mladší, tím častěji si je může dovolit, a čím je starší, tím musí být při jejich konzumaci opatrnější. Živočišné produkty je třeba střídat, nikoli jíst stále tytéž: jednou za dva týdny vařené vepřové nožky čili chrupavku (to abyste doplnili zásoby vaší vlastní), jednou až dvakrát týdně vejce a občas to prohodit masem, rybami a dalšími masnými výrobky.



Odporučiť priateľom: