Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(128339)

Energie myšlenky

Energie myšlenky

Autor: Sun Light
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Sebapremena

ISBN: 80-89227-60-0
EAN: 9788089227600
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 150 strán, 120 x 180
Rok vydania: 2007,2019

Na sklade: 7ks
Pôvodná cena: 6.60 EUR
Naša cena: 5.94 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 0.66 EUR
Popis knihy:

Táto síce malá, ale obsahom veľmi bohatá kniha popisuje princípy a metódy tvorivého myslenia, vďaka ktorým môže človek zmeniť svoj život a rýchlo dosiahnuť vynikajúce výsledky v každom smere. Myšlienka má obrovskú silu. Kontrola vlastných myšlienok nielen zaisťuje úspech, prosperitu a harmóniu, ale zároveň nám umožňuje plnohodnotne prežívať život.
Medzi zaujímavé idey, ktoré tu nájdete, patrí napríklad premena rozumu na priezračný krištáľ; energia nečinnosti; vyššia matematika jasnej mysle; človek ako univerzálny počítač; vysvetlenie, čo sú to psychické vírusy; a ďalšie užitočné zaujímavosti. Okrem teórie sa tu nachádzajú aj rôzne cvičenia a praktické psychotechniky.
Autor, ktorý si hovorí Sun Light, čiže „slnečné svetlo“, študoval filozofiu a psychológiu; pôsobil v odbore informačných technológií a transpersonálnej psychológie. Okrem toho skúmal rôzne náboženské smery i tajné spolky či rády a ich vplyv na ekonomický aj morálny vývoj spoločnosti. Nielenže píše knihy, ale aj vedie tréningy či semináre; založil už viaceré výskumné ústavy a strediská. Jeho hlavným zámerom je pomôcť čo najväčšiemu počtu ľudí, ktorí bojujú s deštruktívnymi sklonmi a negatívnymi návykmi. Píše tak, aby čitateľa inšpiroval k zmene myslenia a vnímania, ku kvalitnejšiemu životu na vyššej úrovni. 


Ukážka z knihy:
Obsah: ( | PDF) Úryvok: ( | PDF)

Odporučiť priateľom:

Ďalej doporučujeme: