Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(1285)

*Sila modernej spirituality

B kategória  

*Sila modernej spirituality

Cesta k súcitu a osobnému naplneniu

Autor: Bloom William
Preklad: Kočiš Štefan
Jazyk: slovenský
Vydavateľ: IKAR Bratislava
Kategória: Duchovné učenia, Sebapremena, AKCIA - Špeciálna zľava

ISBN: 978-80-551-3838-1
EAN: 9788055138381
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Viaz., 312 strán, 130 x 205
Rok vydania: 2014

Na sklade: 2ks
Pôvodná cena: 12.90 EUR
Naša cena: 9.03 EUR
Zľava: 30.00 %
Ušetríte: 3.87 EUR
B kategória
Jedná sa o knihy, ktoré už boli vystavené v kníhkupectvách, a s ktorými sa počas distribučného procesu manipulovalo (sklad – preprava – obchod – zákazník).
Môžu preto niesť známky opotrebovania a to:
zažltnutie strán, vyblednutý, opotrebovaný prebal, voľnejšia väzba, ohnuté rohy.
Nejedná sa teda o nové knihy z tlačiarne. Napriek tomu nijak neznehodnocujú obsah kníhy a neobsahujú žiadne výrobné vady, ktoré by bránili v plnohodnotnom "informačnom" zážitku z knihy.
Na knihy nie je možné uplatniť reklamáciu na základe poškodenia – ak by však obsahovali výrobné chyby (chýbajúce - zdvojené strany, opačné všitie a pod.) je možné uplatniť si na ne štandardnú reklamáciu.
Popis knihy:

Sila modernej spirituality nám pútavo, živo a inšpirujúco približuje, ako môžeme získať vnútornú silu a spojenie so zázrakom a energiou všetkého života. Rozoznáva štyri základné stratégie, tvoriace jadro všetkých duchovných tradícií, a vysvetľuje, ako ich môže každý (bez ohľadu na vzdelanie, náboženské presvedčenie či charakter) rozvíjať a uviesť do života. Kniha sa zameriava na tri rozhodujúce oblasti: spájanie s vesmírnou energiou, reflexiou a službou. Objasňuje, ako ich môžeme rozpoznať a rozvíjať v kontexte problémov a kríz moderného človeka, aby sme hlbšie spoznali zmysel a cieľ svojho života. Vďaka autorovým bohatým skúsenostiam a znalostiam svetových náboženstiev lepšie pochopíte seba a získate pocit osobnej integrity, vnútornú silu, pevnejšie spojenie s priateľmi, rodinou či kolegami, a zažijete intenzívnu radosť z toho, že sami dávate smer svojmu životu.



Odporučiť priateľom: