Knihy Doplnkový tovar Liečenie

(1287)

*Zlatá zrnka

B kategória  

*Zlatá zrnka

Máte jen přítomný okamžik, tak nic neodkládejte

Autor: Osho
Jazyk: český
Vydavateľ: BETA
Kategória: Motivácia, Duchovné učenia, AKCIA - Špeciálna zľava

ISBN: 978-80-7593-115-3
EAN: 9788075931153
Formát: Brož., 192 strán, 110 x 175
Rok vydania: 2020

Na sklade: 1ks
Pôvodná cena: 12.71 EUR
Naša cena: 8.90 EUR
Zľava: 30.00 %
Ušetríte: 3.81 EUR
B kategória
Jedná sa o knihy, ktoré už boli vystavené v kníhkupectvách, a s ktorými sa počas distribučného procesu manipulovalo (sklad – preprava – obchod – zákazník).
Môžu preto niesť známky opotrebovania a to:
zažltnutie strán, vyblednutý, opotrebovaný prebal, voľnejšia väzba, ohnuté rohy.
Nejedná sa teda o nové knihy z tlačiarne. Napriek tomu nijak neznehodnocujú obsah kníhy a neobsahujú žiadne výrobné vady, ktoré by bránili v plnohodnotnom "informačnom" zážitku z knihy.
Na knihy nie je možné uplatniť reklamáciu na základe poškodenia – ak by však obsahovali výrobné chyby (chýbajúce - zdvojené strany, opačné všitie a pod.) je možné uplatniť si na ne štandardnú reklamáciu.
Popis knihy:

Krátké postřehy, pronikající do největší hloubky lidského nitra, nám dávají možnost zamyslet se nad zásadními otázkami života a pochopit vlastní podstatu i jedinečnost. Osho nabízí doslova zlatá zrnka pravdy, pramenící z jeho osobních zkušeností a z hlubokých duchovních prožitků, které jsou zároveň spjaty s běžným životem, a proto nám pomáhají zvládat každodenní situace a nadhledem a humorem. Žijte naplno, žijte intenzivně, aby každičký okamžik zezlátl a celý váš život se stal sérií zlatých okamžiků. Takový člověk nikdy nezemře, protože má stejnou schopnost jako král Midas. Vše, čeho se dotkne, se promění ve zlato. I ten krátký život, jenž vám byl dán, se může stát rájem. Jedinou skutečnou zodpovědnost máte vůči svému potenciálu, své inteligenci a vlastní vnímavosti, tak podle toho jednejte.



Odporučiť priateľom: