Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(128854)

Čínský horoskop o partnerství

Čínský horoskop o partnerství

Autor: Kvaša Grigorij, Akuratovova Žanna
Preklad: Kubíková Michaela
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Vzťahy, Astrológia

ISBN: 80-88913-86-1
EAN: 9788089227662
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 200 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2007

Na sklade: 55ks
Pôvodná cena: 8.20 EUR
Naša cena: 7.38 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 0.82 EUR
Popis knihy:

Znamenia čínskeho zverokruhu síce u nás poznáme, predsa však o nich vieme podstatne menej ako o „našich“, tzv. západných. Autori tejto knihy sa snažia túto medzeru zaplniť.


Najprv podrobne charakterizujú jednotlivé znamenia, a to zvlášť v prípade žien a zvlášť mužov. Delia ich pritom do niekoľkých skupín na určité typy. Až potom prechádzajú k analýze možných vzťahov, pričom najprv usporadúvajú jednotlivé páry - ako výsledok všetkých možných kombinácií - do niekoľkých hlavných skupín podľa určitého sytému, ktorý v usporiadaní čínskeho zverokruhu objavili. Každá skupina je niečím charakteristická a páry, ktoré do nej patria, majú spoločnú základnú filozofiu alebo prístup k láske a partnerstvu.

 

Podľa autorov môže ísť jeden zo 4 typov: romantické, filozofické, duchovné alebo hniezdové manželstvo (nech vás nemýli pojem "manželstvo", ktorí si autori zvolili, a to z rôznych dôvodov, ktoré v knihe vysvetľujú). Analýze každej skupiny je venovaný veľký priestor a pre lepšie pochopenie autori používajú množstvo podrobne rozoberaných príkladov, väčšinou vzťahy známych osobností z kultúry a histórie. Samozrejme, že aj každá dvojica v rámci skupiny je potom ešte charakterizovaná zvlášť, ale už iba niekoľkými vetami. Osobitný význam je prisudzovaný párom patriacim do tzv. vektorového kruhu, ktorý autori odvodili zo spôsobu usporiadania čínskeho zverokruhu (to všetko samozrejme nájdete v knihe vysvetlené), a párom tvoreným rovnakým znamením.

 

Partnerstvo podľa čínskeho zverokruhu je rozhodne zaujímavou knihou, no nie len preto, že predstavuje protiváhu oveľa väčšieho množstva kníh o vzťahoch, vychádzajúcich zo západnej astrológie. Je pozoruhodná aj pre spôsob, akým autori zozoberajú možnosti a prejavy partnerstva, resp. manželstva.



Odporučiť priateľom:

Ďalej doporučujeme: