Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(129957)

Tajomná sila slova

Tajomná sila slova

Autor: Sineľnikov Valerij
Preklad: Habalová Henrieta
Jazyk: slovenský
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Motivácia

ISBN: 80-89227-81-5
EAN: 9788089227815
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 192 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2007, 2023

Na sklade: 7ks
Pôvodná cena: 8.99 EUR
Naša cena: 8.09 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 0.90 EUR
Popis knihy:

V tejto knihe sa obľúbený autor zamýšľa nad mocou a pôsobením našich slov a myšlienok. Názorne ukazuje, ako si sami formujeme svoj život, ale aj choroby a problémy tým, ako a čo hovoríme, ako sa vyjadrujeme. Jeho výklad je jasne doložený množstvom príkladov zo života, ktoré nám priblížia vzťah medzi našou rečou a myslením a tým, čo zažívame. 
Lenže nestačí len používať "správne" slová, alebo si opakovať pozitívne tvrdenia. Dôležité je to, čo máte v srdci, čo NAOZAJ cítite. Aj na to vás Sineľnikov upozorní a ukáže vám, ako začať či naučiť sa pozornejšie a úprimnejšie vnímať seba samého. Nie je to teda kniha vyslovene len o jazyku, reči a slovách, ale o širších súvislostiach našich životov. Okrem iného sa tu podrobne rozoberá napríklad podstata a rôzne druhy lásky. 
Kuriozitou sú viaceré zaujímavé fakty o staroslovanskom písme a ruskej azbuke, ako aj autorovo tvrdenie, že všetky jazyky pochádzajú z "predslovanského" jazyka... 

 

Ukážka z knihy: To, čo sa s nami deje, priamo zodpovedá tomu, na čo myslíme, čo vidíme a akými slovami tieto myšlienky a vnemy vyjadrujeme. Naše slová nielen opisujú okolitý svet. Oni ho predovšetkým tvoria. Inými slovami, prostredníctvom jazyka vytvárame realitu, v ktorej žijeme. Základný materiál dostávame od Boha, ale aktívne ho spracúvame už my sami. Zo záhadného chaosu vesmíru si prostredníctvom nástroja – slova – tvoríme našu realitu. A každý si maľuje svoj vlastný obraz. Je to náš a váš svet, milí čitatelia. A je čas vziať na seba zodpovednosť za svoje myšlienky i za svoje slová. Ak to, čo sa so mnou v živote deje, plne zodpovedá tomu, ako myslím a hovorím, potom sa so zmenou mojich myšlienok a reči zmení aj môj život a okolitý svet.


Ukážka z knihy:
Obsah: ( | PDF) Úryvok: ( | PDF)

Odporučiť priateľom:

Ďalej doporučujeme: