Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(132457)

Modlitba žaby 1

Vypredané

Modlitba žaby 1

Autor: Anthony de Mello
Jazyk: slovenský
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Motivácia, Beletria a poézia

ISBN: 978-80-8100-021-8
EAN: 9788081000218
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 208 strán, 117 x 179
Rok vydania: 2009, 2019


Pôvodná cena: 8.90 EUR
Naša cena: 8.01 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 0.89 EUR
Popis knihy:

Kniha krátkych poučných a zároveň zábavných príbehov, ktoré by sa dali nazvať „duchovné anekdoty“. Sú medzi nimi ozajstné vtipy, múdre výroky, tradičné či legendárne historky aj skutočné udalosti. Nielenže sa schuti zasmejete, ale možno sa vám aj otvoria oči!

 

Anthony de Mello (1931-1987) bol jezuitský kňaz, duchovný učiteľ, spisovateľ a psychoterapeut. Pochádzal z Indie, kde založil modlitebné stredisko; neskôr pôsobil aj v Španielsku a USA. Napísal viacero veľmi populárnych kníh, poskladaných z krátkych príbehov, poetických vyznaní a anekdôt, ktoré majú za cieľ vystihnúť zmysel života, lásky, viery, vzťahu človeka k Bohu; vyprovokovať čitateľa k prehodnoteniu zaužívaných názorov na to, čo je skutočná duchovnosť, zbožnosť, múdrosť, osvietenie; prebrať človeka zo zaužívaného stavu vedomia a naznačiť mu rozmer, ktorý však musí objaviť každý sám pre seba. Tieto texty spájajú myšlienky kresťanstva s východnou duchovnosťou; ich posolstvo presahuje konkrétne náboženstvá a dotýka sa jadra spirituality. 
Knihy Anthonyho de Mella patria k tomu najkrajšemu a najkvalitnejšiemu v duchovnej literatúre. Sú dostatočne univerzálne na to, aby oslovili tak slobodomyseľných ezoterikov, ako tradičnejšie založených veriacich. Každý skutočný majster dokáže ľuďom podať podstatu či pravdu tak, aby sa nikto nemusel zadrapovať do niečoho, čo mu vadí na forme, alebo do nejakej prehnanej, príliš úzko vymedzenej dogmy. Tento autor túto schopnosť mal.



Odporučiť priateľom:


Vypredaný titul:
Zadajte e-mail a budeme Vás informovať o dostupnosti:

Ďalej doporučujeme: