Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(135836)

Pocity - Navigačný systém na ceste životom

Vypredané

Pocity - Navigačný systém na ceste životom

Autor: Hicks Esther a Jerry
Preklad: Šestáková Zuzana
Jazyk: slovenský
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Psychológia motivačná, Sebapremena, Duchovné učenia, Motivácia

ISBN: 978-80-8100-093-5
EAN: 9788081000935
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 230 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2008, 2022


Pôvodná cena: 10.99 EUR
Naša cena: 9.89 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 1.10 EUR
Popis knihy:

Knihy manželov Hicksovcov, známe aj ako Učenie Abraháma, dokonale vysvetľujú, ako dochádza k tomu, že v živote prežívame určité veci, a od čoho závisí, či máme to, po čom túžime. Kľúčom k vedomému formovaniu našej reality sú naše myšlienky. Pre lepšie uvedomenie a cielené usmerňovanie našich myšlienok máme skvelú pomôcku: pocity. Naše pocity nám v ktorejkoľvek chvíli prezradia, kam nás vedú naše myšlienky. Všímajte si, ako sa cítite, primerane tomu meňte svoje myslenie a uvidíte, ako sa všetko začne zlepšovať!
Je to naozaj kniha pre každodenný život, lebo sa tu analyzuje 33 príkladov z rozmanitých životných oblastí. Tieto príklady sú dostatočne typické a univerzálne, aby ste si podľa nich utvorili predstavu alebo aj konkrétny plán pre vašu špecifickú situáciu či problém. Toto učenie naozaj funguje, a to citeľne - ale treba ho začať naozaj poctivo uplaťňovať. S pevným odhodlaním začať CÍTIŤ SA LEPŠIE.

 

Úryvok: Väčšinou sa ľudia cítia tak, ako vnímajú svoje okolie. Keď ide všetko dobre, cítia sa dobre. Keď narazia na problémy, tak sa necítia dobre – a to je dôvod, prečo majú ľudia zvyčajne snahu a potrebu kontrolovať okolnosti a osoby, ktoré ich obklopujú. Chápeme, aké vzrušujúce je pre vás pokúšať sa o kontrolu okolností, pretože to je do istej miery možné prostredníctvom činov a úsilia. Ale keď začnete vnímať svet ako vibráciu a keď namiesto fyzickej akcie vynaložíte úsilie na dosiahnutie vibračného súladu, potom sa vám odhalí moc myšlienok. Ak pociťujete problémy, nebudete mať prístup k splneniu vášho želania. Váš pocit problému znamená, že vaše myšlienky mieria proti prúdu, zatiaľ čo všetko, o čo žiadate, plynie s prúdom. Aby došlo k zmene, musíte nájsť nejaké myšlienky, ktorú plynú s prúdom. Snažte sa prísť na myšlienku, ktorá by vám poskytla čo i len mierny pocit úľavy.


Ukážka z knihy:
Obsah: ( | PDF) Úryvok: ( | PDF)

Odporučiť priateľom:


Vypredaný titul:
Zadajte e-mail a budeme Vás informovať o dostupnosti:

Ďalej doporučujeme: