Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(137209)

Viry vědomí a jak se jim bránit

Viry vědomí a jak se jim bránit

Autor: Sun Light
Preklad: Hrčková Jana
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Motivácia, Liečenie

ISBN: 978-80-8100-118-5
EAN: 9788081001185
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 160 strán, 120 x 180
Rok vydania: 2009

Na sklade: 32ks
Pôvodná cena: 5.90 EUR
Naša cena: 5.31 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 0.59 EUR
Popis knihy:

Toto je naozaj pozoruhodná kniha!
Vírusy vedomia – čo to môže byť?! Autor zavádza tento pojem a prirovnáva vírusy vedomia k počítačovým vírusom. Dokážu totiž meniť ľudské správanie bez toho, aby to dotyčný vôbec tušil. Prenikajú do najhlbších vrstiev nevedomia. Niektoré sa šíria na genetickej úrovni. Jedná sa skrátka o negatívne vplyvy, ktoré napádajú psychiku. 


Dá sa však nad nimi zvíťaziť. Preto táto kniha prináša najmä množstvo praktických metód, ktoré si kladú za cieľ takéto vírusy aj negatívne následky ich pôsobenia zneškodniť a začať žiť šťastný, zdravý, úspešný, prosperujúci život. 


Jednotlivé kapitoly podrobne a pútavo opisujú rôzne typy vírusov vedomia, princípy ich šírenia a príznaky ich pôsobenia. Súčasne sa k týmto informáciám a vysvetleniam pripájajú rady a inšpirácie, ako sa brániť voči šíreniu a pôsobeniu konkrétneho vírusu.


Nájdete tu podrobnejšie pojednania a návody, ako si očisťovať a pretvárať vedomie alebo preprogramovať podvedomie; aké existujú psychotechniky, ktoré ničia vírusy; a k dispozícii dostanete aj desať antivírusových afirmácií. 

 

Na záver autor zhŕňa, aké prostredie či oblasti predstavujú zvýšené riziko nákazy, a varuje pred morálnym úpadkom človeka.

 

Úryvok: Viry si postupně hledají cestu do lidského vědomí, vyhýbají se přitom všem antivirovým programům, které se někdy nazývají svědomí, vůle, intuice. K tomu, aby pronikl do mozkové kůry, musí mít určitý stupeň intenzity. Hranice, za kterou začne informace pronikat do kůry velkých mozkových hemisfér, se nazývá práh. Ovšem signály, kterým se nepodařilo překonat práh a proniknout do kůry, zcela nemizí. Naopak jsou vnímány a zpracovávají se na mimoprahové úrovni, vědomí však již nad tímto procesem nemá žádnou kontrolu. Tento druh vnímání umožňuje organismu odpovídat na přicházející signály takovým způsobem, jak by to organismus nedokázal, pokud by předtím nebyly přijaty a vyhodnoceny vědomím. Infikování viry vědomí způsobuje svého druhu alergii na kladné postoje. Při takové formě nesnášenlivosti nutí viry člověka reagovat zcela neadekvátně na jinak běžné situace. 


Ukážka z knihy:
Obsah: ( | PDF) Úryvok: ( | PDF)

Odporučiť priateľom:

Ďalej doporučujeme: