Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(137408)

Dovoľ si to, čo chceš!

Dotlač   Dotlač  

Dovoľ si to, čo chceš!

Autor: Hicks Esther a Jerry
Preklad: Šestáková Zuzana
Jazyk: slovenský
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Motivácia, Duchovné učenia

ISBN: 978-80-8100-137-6
EAN: 9788081001376
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 280 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2009, 2022

Na sklade: 35ks
Pôvodná cena: 11.70 EUR
Naša cena: 10.53 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 1.17 EUR
Popis knihy:

Kniha zo série manželov Hicksovcov, ktorých dielo je vo svete známe aj ako „učenie Abraháma“.
Jedinečné vysvetlenie toho, ako si utvárame svoje životy, ako naše myslenie ovplyvňuje všetko, čo zažívame, a ako nám naše pocity ukazujú, k čomu smerujeme. Nájdete tu konkrétne návody a príklady na zmenu k lepšiemu vo všetkých dôležitých životných oblastiach.


Na rozdiel od inej motivačnej literatúry tu nájdete veľmi reálny a podrobný rozbor procesu, akým sa formuje naše myslenie a život, a najmä naozaj fungujúci spôsob, akým sa dá zmeniť aj výrazne neuspokojivá situácia alebo vážny stav. Nejde pritom o žiadnu „vieru“, ale o pozoruhodné súvislosti, ktoré si môže každý sám overiť.


Nachádza sa tu jedinečný, logický a podrobný rozbor procesu, akým naše myslenie ovplyvňuje všetko, čo zažívame, ako nám naše pocity ukazujú, k čomu smerujeme, a ako je všetko založené na vibráciách, ktoré vysielame. Konkrétne návody a príklady na zmenu k lepšiemu vo všetkých dôležitých životných oblastiach predstavujú reálne fungujúci spôsob, akým sa dá zmeniť aj výrazne neuspokojivá situácia alebo vážny problém.

 

Vysvetlenia, ktoré Hicksovci ponúkajú, súvisia s presvedčením, že zmyslom ľudského života je radosť, sloboda, tvorivosť a večný proces rastu. Svojský, precízny jazyk autorov  čitateľa vtiahne do víru úplne nového pohľadu na život.


Ukážka z knihy:
Obsah: ( | PDF) Úryvok: ( | PDF)

Odporučiť priateľom:

Ďalej doporučujeme: