Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(138054)

12 základních duchovních pravidel

12 základních duchovních pravidel

Autor: Rother Steve
Preklad: Kuhn Martin
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Sebapremena, Psychológia motivačná, Psychológia terapeutická, Duchovné učenia

ISBN: 978-80-8100-112-3
EAN: 9788081001123
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 280 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2009, 2015

Na sklade: 80ks
Pôvodná cena: 11.20 EUR
Naša cena: 10.08 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 1.12 EUR
Popis knihy:

Autor vychádza z predpokladu, že súčasťou nášho vývoja sú náročné udalosti. Dochádza k nim preto, aby sme sa niečo dôležité naučili. Ak veríme, že náš život sa odvíja podľa určitého "plánu našej duše", potom musíme veriť aj tomu, že ťažkosti a bolestné zážitky sú tiež súčasťou dohôd a plánov, ktoré sme si vytvorili ešte pred narodením.

 

Prvá časť knihy rozoberá túto koncepciu a vysvetľuje, ako prebieha vývoj jednotlivca a čo všetko mu napomáha. Ďalej autor vysvetľuje, ako sú v každom z nás zakorenené určité energetické vzorce a ako ich môžeme meniť či liečiť. Zároveň každý z nás potrebuje zvládnuť určité základné životné úlohy, ktoré nás postupne dovedú k majstrovstvu; autor ich definuje 12. Vysvetľuje ich význam a uvádza k nim názorné príklady zo života bežných ľudí.

 

Sú to: prijatie, prispôsobenie, bytie, dobročinnosť, komunikácia, tvorivosť, vyhranenosť, celistvosť, láska, dôvera, pravda, láskavosť.

 

Úryvok: Pokud pomáháme ostatním nebo se sami snažíme zvládnout Přijetí jako základní energetickou matrici, je důležité umožnit energii, aby skrze nás proudila všemi možnými cestami. Praktikujme umění laskavého přijímání. Dalším důležitým aspektem tohoto životního pravidla je přijetí zodpovědnosti. Rovnice je jednoduchá: jestliže si v osobním životě přejeme dosáhnout většího úspěchu, pak musíme přijmout více zodpovědnosti za své štěstí. Pokud chceme být úspěšnější ve vztazích, musíme přijmout více zodpovědnosti za jejich budování.



Odporučiť priateľom:

Ďalej doporučujeme: