Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(138170)

Meditace pro zvýšení energie

Dotlač   Dotlač  

Meditace pro zvýšení energie

Autor: Thomson Donna
Preklad: Skulina Michal
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Meditácia, Cvičenie (tel., mentálne)

ISBN: 978-80-8100-134-5
EAN: 9788081001345
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 220 strán, 120 x 180
Rok vydania: 2009, 2024

Na sklade: 128ks
Pôvodná cena: 10.99 EUR
Naša cena: 9.89 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 1.10 EUR
Popis knihy:

Vaša myseľ vie zásadne ovplyvniť, ako sa cítite aj koľko máte energie; či ste unavení a deprimovaní, alebo svieži a plní nadšenia. Musíte ju však na to vytrénovať a presvedčiť sa (pozorovaním a skúsenosťami), že to naozaj funguje. 
Táto kniha je jasný, prehľadný praktický nástroj. Každá kapitola obsahuje určitý druh duchovného cvičenia: meditácie, vizualizácie, psychologické zamyslenia, prácu s emóciami, fantáziou aj dýchaním, čistenie energie, energetickú ochranu, ako aj rady pre vzťahy a komunikáciu s inými ľuďmi. Všetky uvedené postupy sú syntézou mnohých duchovných, meditačných a psychoterapeutických zdrojov či tradícií, zmiešaných s dlhoročnou terapeutickou i liečiteľskou praxou autorky. Väčšina z nich vám zaberie len pár minút a môžete ich robiť v podstate kdekoľvek či kedykoľvek bez toho, aby ste k tomu potrebovali niečo špeciálne.  
Naučíte sa, ako energiu upokojiť a nasmerovať tam, kam potrebujete; ako svoju energiu chrániť a čistiť. A keď zvládnete prácu s vlastnou energiou, začnete pracovať aj s energiou druhých. Získate väčší rozhľad a slobodu voľby, zbavíte sa starých vzorcov myslenia a všelijakých blokov. A začnete využívať nekonečný zdroj energie, ktorý sa vo vás skrýva.


Ukážka z knihy:
Obsah: ( | PDF) Úryvok: ( | PDF)

Odporučiť priateľom:

Ďalej doporučujeme: