Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(138759)

Průvodce člověka klidnějším životem

Průvodce člověka klidnějším životem

Odhalená kabala

Autor: Laitman Michael
Preklad: Pokorná Miluše
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Duchovné učenia

ISBN: 978-80-8100-590-9
EAN: 9788081005909
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 160 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2019

Na sklade: 28ks
Pôvodná cena: 7.90 EUR
Naša cena: 5.53 EUR
Zľava: 30.00 %
Ušetríte: 2.37 EUR
Popis knihy:

Autor je popredný súčasný kabalista. Jeho kniha zrozumiteľne vysvetľuje jedno z najvýznamnejších duchovných učení. Zároveň poskytuje kľúč k blahu ľudstva v zložitej súčasnosti, kedy čelíme úlohe rozhodnúť sa medzi evolučnou a devolučnou cestou.
Kabala, vysvetlená moderného človeku vynikajúcim súčasným duchovným majstrom a autorom, nás dovedie až k podstate veci, poskytne odpovede na to, čo človeka všeobecne zaujíma v rámci hľadanie zmyslu života, a vysvetlí, prečo sa ako ľudstvo nachádzame tam, kde sme. 
Podľa knihy Zohar sa na konci 20. storočia objavila nová túžba, ktorá je vyvrcholením všetkých predošlých úrovní vývoja ľudstva a ktorá je podstatou duchovného rastu, ktorým má každý z nás prejsť.
V súčasnej dobe posudzujeme svet piatimi zmyslami, ale aby bolo toto posudzovanie správne, potrebujeme ešte šiesty zmysel. Rozvinúť ho nám môže pomôcť aj múdrosť kabaly. Jej využívaním môžeme zmeniť túžbu po sebauspokojovaní definovanú ako egoizmus na túžbu uspokojiť celú prírodu, ktorá je definovaná ako altruizmus. Súčasná globálna kríza je krízou túžob, a pokiaľ použijeme múdrosť kabaly na uspokojenie najväčšej túžby zo všetkých – túžby po duchovnosti, všetky problémy sa vyriešia automaticky, pretože ich podstatou je to, čo zažívajú mnohí z nás: duchovná nespokojnosť...


Ukážka z knihy:
Obsah: ( | PDF) Úryvok: ( | PDF)

Odporučiť priateľom:

Ďalej doporučujeme: