Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(139872)

Oční cviky

Dotlač   Dotlač  

Oční cviky

Autor: Biwer Anne L.
Preklad: Navrátilová Lucie
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Zdravie, Alternatívna medicína, Liečenie

ISBN: 978-80-8100-205-2
EAN: 9788081002052
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 180 strán, 120 x 180
Rok vydania: 2010, 2024

Na sklade: 82ks
Pôvodná cena: 8.99 EUR
Naša cena: 8.09 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 0.90 EUR
Popis knihy:

Táto kniha sa komplexne zaoberá našimi očami a zrakom. Autorka podrobne a pritom zrozumiteľne vysvetľuje, ako funguje oko a zrak. Dostáva sa aj k tomu, k akým poruchám a ochoreniam očí môže dôjsť a aké sú ich príčiny, a tiež čo naše oči zaťažuje. Naznačuje aj súvislosti medzi ochoreniami očí a inými zle pracujúcimi orgánmi. Ako riešenie uvádza prehľad možných terapií a liečebných prostriedkov, najmä alternatívnych (nájdete tu recepty a návody, ktoré sa dajú použiť aj svojpomocne, v domácich podmienkach). Veľmi zaujímavá je kapitola, ktorá sa venuje významu rôznych podôb a tvarov oka (vrátane obočia a mihalníc) z hľadiska ľudského charakteru a psychiky.
A ako sľubuje názov, významnú časť knihy tvoria rôzne cviky a nenáročné metódy na posilňovanie zraku a preventívnu starostlivosť o oči. Záver tvorí praktický a prehľadný abecedne radený zoznam očných chorôb a vhodných postupov pri nich.

Ukážka:
Pozorujte své oči. Nejprve oční okolí: máte pod očima tmavý stín? Má tento stín podobu kruhů pod očima, nebo je pouze jemně naznačen? Zvýrazňuje se směrem ke kořeni nosu a tvoří tak hlubokou rýhu? Pokud ano, tak jste jistě již po delší dobu vyčerpaní, protože přepínáte své síly. Pravděpodobně vám také chybí dostatek spánku. A ani obsah minerálních látek ve vašem těle nejspíš nebude úplně optimální.
Vyskytují se na vašem horním očním víčku hnědavé stíny? Pokud ano, pak se ve vašem organismu s nejvyšší pravděpodobností nahromadily nečistoty a je dost možné, že se brzy objeví i nějaká problematická místa na vaší kůži nebo náchylnost k alergiím.
Je oblast pod vašima očima nateklá, vypadá téměř jako slzový váček? Jestliže ano, bylo by vhodné, abyste začali větší pozornost věnovat svým ledvinám.
Máte nateklá horní oční víčka? Ani v tomto případě nebude všechno zcela v pořádku s vylučováním vody ven z těla, možná, že je v celém těle ucpaný lymfatický systém.


Ukážka z knihy:
Obsah: ( | PDF) Úryvok: ( | PDF)

Odporučiť priateľom:

Ďalej doporučujeme: