Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(140255)

Cesta k upokojeniu mysle

Cesta k upokojeniu mysle

Autor: Osho
Jazyk: slovenský
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Meditácia, Sebapremena

ISBN: 978-80-8100-221-2
EAN: 9788081002212
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 200 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2011,2021


Pôvodná cena: 7.90 EUR
Naša cena: 7.11 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 0.79 EUR
Popis knihy:

Toto je dostatočne obsažná a zároveň praktická univerzálna kniha o meditácii. Pochopíte, o čo vlastne pri meditácii ide a prečo by ste mali meditovať.
Osho vysvetľuje rozdiel medzi bežným stavom mysle a stavom vedomia pri meditácii. Tiež uvádza niekoľko originálnych meditačných postupov. Dozviete sa všeličo zaujímavé nielen o meditácii, ale aj o starých východných duchovných učeniach. Ako vo všetkých Oshových knihách, výklad je spestrený  rôznymi príbehmi, anekdotami a legendami. Celá druhá časť knihy je venovaná odpovediam na konkrétne otázky Oshových žiakov. S mnohými z nich sa určite bude vedieť stotožniť aj súčasný čitateľ – sú to totiž typické otázky, ktoré vznikajú, keď sa človek začne učiť meditovať.
Zmyslom meditácie, ako aj celého Oshovho učenia, je presvedčenie, že náš život má byť plný radostnej extázy a uvoľneného plynutia – treba sa jednoducho nechať unášať životnou energiou!
Meditácia je náš prirodzený stav bytia, stav kultivovanej mysle. Oshovou špecialitou je takzvaná aktívna meditácia. Čiže nejde len o to ticho, nehybne, nudne sedieť, ale naučiť sa úplne inak prežívať život a narábať so svojou mysľou, emóciami a vedomím.


Ukážka z knihy:
Obsah: ( | PDF) Úryvok: ( | PDF)

Odporučiť priateľom:


Vypredaný titul:
Zadajte e-mail a budeme Vás informovať o dostupnosti:

Ďalej doporučujeme: