Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(141846)

Svobodná láska

Svobodná láska

Autor: Ferrini Paul
Preklad: Šestáková Zuzana
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Duchovné učenia, Sebapremena, Motivácia, Vzťahy, Partnerské vzťahy

ISBN: 978-80-8100-343-1
EAN: 9788081003431
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 168 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2013,2019

Na sklade: 41ks
Pôvodná cena: 7.60 EUR
Naša cena: 6.84 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 0.76 EUR
Popis knihy:

Knihy Paula Ferriniho sú veľký skvost. Sú také krásne, také podnetné, také intenzívne, ako máloktoré iné.
Hlboké inšpirácie aj pragmatické rady v tejto publikácii vám otvoria oči a ukážu, ako sa dá pristupovať ku vzťahom úplne inak, ako ste zvyknutí. Tento iný spôsob je oveľa hlbší, jemnejší a zrelší. Odmenou vám bude citová nezávislosť, ktorá paradoxne vyvoláva intenzívne láskyplné city. Čím je totiž láska slobodnejšia, tým je silnejšia. 
Slobodou sa tu však nemyslí sexuálna neviazanosť či promiskuita, ani platonické zamilovávanie sa každú chvíľu do niekoho iného, a už vôbec nie neochota „viazať sa“. To, k čomu autor vyzýva a čo vysvetľuje, rezonuje s pravou podstatou všetkých ľudí. Každá jedna veta tohto krásneho textu stojí za to.

Ferrini píše mimoriadne pôsobivo, empaticky aj nekompromisne zároveň. Jeho slová mieria priamo k podstate toho, ako sa cítime a správame. Ponúka nám nové spôsoby myslenia, ktoré vedú k duchovnému precitnutiu. Vysvetľuje, že vždy dostávate jedine to, čo si dovolíte mať. Učí, ako prevziať plnú zodpovednosť za všetko, čo sa vám deje. Jedine tak budete môcť prežívať hlboké vzťahy s inými ľuďmi, ktoré vás nebudú obmedzovať, ale inšpirovať a tešiť. Naučte sa, ako si vytvoriť lásku, po ktorej túžite! Lásku, ktorá nespútava, nevyžaduje záruky a nekritizuje. Dovoľte si dôverovať, prekonávať hranice, žiť bez strachu...

 

Dôležitá informácia:

Český lektor Libor Modrovský dlhodobo osobne spolupracuje s autorom Paulom Ferrinim a ponúka možnosť zapojiť sa do podpornej skupiny v ČR, osobne alebo online, kde je možné zdieľať svoje skúsenosti s cvičeniami uvedenými vo Ferriniho knihách. Skupina sa riadi zásadami práce P. Ferriniho a vytvára tak bezpečný priestor bez odsudzovania, útokov či snahy o vzájomnú nápravu; prostredie, kde sa zdieľa láska bez podmienok, prijatie a podpora.

Kontakt: Libor Modrovský, liboreg@gmail.com

https://paulferrini.online/cz 


Ukážka z knihy:
Obsah: ( | PDF) Úryvok: ( | PDF)

Odporučiť priateľom:

Ďalej doporučujeme: