Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(143122)

Sára, Šimon a Šalamún (2)

Sára, Šimon a Šalamún (2)

Kniha druhá

Autor: Hicks Esther a Jerry
Jazyk: slovenský
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Pre deti a mládež, Motivácia

ISBN: 978-80-8100-388-2
EAN: 9788081003882
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 232 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2014, 2020

Na sklade: 99ks
Pôvodná cena: 9.90 EUR
Naša cena: 8.91 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 0.99 EUR
Popis knihy:

Táto mimoriadne originálna trilógia veľmi pekným, hravým a milým spôsobom vysvetľuje, ako všetci ľudia ovplyvňujú to, čo zažívajú, tým, ako zmýšľajú. Mladí aj dospelí čitatelia pochopia, akú tvorivú moc nad svojím životom, vzťahmi a udalosťami v skutočnosti máme, ak sa naučíme cielene usmerňovať svoje myslenie a pocity. 
Toto všetko jasne a jednoducho – v neposlednom rade aj dosť vtipne – vysvetľuje deťom zázračná sova menom Šalamún. V konkrétnych situáciách, ktorým musia čeliť, hrdinov príbehu učí, ako veci fungujú, akými zákonitosťami sa riadi naša existencia a takzvaná realita. Pomáha im riešiť problémy a ťažké okolnosti, no hlavne tešiť sa zo života, užívať si všetko, čo sa deje, vychutnávať si priateľstvo a vôbec celý tento náš zázračný život.

Po pár rokoch od konca prvej knihy je Sára veselá, živá, zvedavá a bystrá. A už nie je sama: získava skvelého kamaráta v novom spolužiakovi Šimonovi. Prežívajú spolu krásne dobrodružstvá, ale aj ťažké chvíle. Ale vďaka neobyčajnej sove menom Šalamún začne aj Šimon rýchlo chápať, ako funguje náš svet a ako sa veci majú. Nebudeme vám však kaziť napätie a viac o zážitkoch Sáry a jej priateľa neprezradíme...


Ukážka z knihy:
Obsah: (JPG | PDF) Úryvok: (JPG | PDF)

Odporučiť priateľom:

Ďalej doporučujeme: