Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(143257)

Živá, mrtvá a stříbrná voda

Dotlač   Dotlač  

Živá, mrtvá a stříbrná voda

Autor: Romanova Oľga
Preklad: Lankočí Růžena
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Zdravie, Alternatívna medicína, Liečenie

ISBN: 978-80-8100-390-5
EAN: 9788081003905
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 176 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2014, 2023

Na sklade: 99ks
Pôvodná cena: 8.99 EUR
Naša cena: 8.09 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 0.90 EUR
Popis knihy:

"Živá" aj "mŕtva" voda je špeciálne aktivovaná voda – voda nabitá energiou. Takou vodou sa dá liečiť množstvo chorôb, pretože likviduje škodlivé látky a posilňuje obranné mechanizmy. 
V knihe sa podrobne popisuje, aké vlastnosti má takáto voda, pričom tieto informácie sú vedecky podložené. Uvádza sa tu návod, ako živú aj mŕtvu vodu aktivovať a ako si ju vyrobiť v domácich podmienkach. Zmieňujú sa tu viaceré metódy aktivácie vody, ako aj voda z roztopeného ľadu či dažďová voda, alebo prevarená voda – čiže vlastne čaj! V praktickej časti sa dielo zameriava na možnosti použitia takejto vody, a to aj pri konkrétnych problémoch (tie sú prehľadne abecedne usporiadané).
Druhá časť publikácie sa týka vody striebornej. Striebro má totiž veľa pozoruhodných prospešných vlastností. Aj voda, ktorá obsahuje ionty striebra, má široké spektrum liečivých účinkov. Okrem toho sa vyznačuje výbornou chuťou a kvalitou. Môžeme ju s úspechom používať v bežných domácich podmienkach, v kozmetike a domácnosti, pri príprave jedál aj pri ošetrovaní rastlín.
Opäť, tak ako v prvej časti knihy, sa tu najprv podrobne pojednáva o vlastnostiach a rôznych spôsoboch prípravy striebornej vody, a potom nastupuje praktická časť. Tá sa venuje využitiu striebornej vody pri rôznych konkrétnych chorobách, a ďalej v kozmetike, v kuchyni, pri starostlivosti o rastliny a v oblasti hygieny, pretože je to dobrý dezinfekčný prostriedok.


Ukážka z knihy:
Obsah: (JPG | PDF) Úryvok: ( | PDF)

Odporučiť priateľom:

Ďalej doporučujeme: