Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(143286)

Čchi-kung a Tai-čchi

Vypredané

Čchi-kung a Tai-čchi

Harmonizácia energie a emócií

Autor: Lubyová Bea
Jazyk: slovenský
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Cvičenie (tel., mentálne), Rozvoj tela a ducha

ISBN: 978-80-8100-372-1
EAN: 9788081003721
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 216 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2015, 2022


Pôvodná cena: 9.99 EUR
Naša cena: 8.99 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 1.00 EUR
Popis knihy:

Slovenská autorka a skúsená lektorka vo svojej príručke uvádza mnohé zaujímavé cvičenia, zamerané v prvom rade na harmonizáciu energie a emócií. Nájdete tu napríklad cvičenia posilňujúce vnútorné orgány; cvičenia na vnímanie svojho energetického tela; návod na čínsku omladzujúcu automasáž hlavy a tváre; návod na odstránenie chorej energie z orgánov; návod na odstránenie cudzích programov z podvedomia a ďalšie užitočné praktické pokyny či podnety.   

Beata Luby sa venuje čchi-kungu a tai-čchi už veľa rokov. TČM (tradičnú čínsku medicínu) študovala v Kanade. V súčasnosti žije v Košiciach. Vedie kurzy tai-čchi a čchi-kungu aj relaxačné kurzy, poskytuje omladzujúce a liečivé masáže. Zároveň vedie motivačné kurzy zvyšovania kreativity, sebarealizácie, duševnej obrany a zdravého životného štýlu. 

 

Ukážka:
Je vždy lepšie dať do pohybu hoci aj negatívnu energiu, pretože život je pohyb. Aj keď pociťujeme bolesť, nevadí, len nech sa hýbeme, len nech nestojíme na mieste, potom príde aj radosť. To je život, vnímanie pestrosti v prežívaní. Nenechajme sa zastaviť, zablokovať. Ak nevieš bežať, kráčaj, ak nevieš kráčať, tak sa plaz, len neostávaj na mieste!
Na popieranie bolesti a obranu masky potrebujeme veľa napätia a energie. Udržiavaním toho neprirodzeného stavu sa vytvára veľa ďalších problémov, bolestí a chorôb, hoci práve preto máme masku, aby sme sa im vyhli. Zdeformované energetické pole sa nedá oklamať. Vytvorili sme si škatuľu, v ktorej žijeme a z ktorej sa nevieme pohnúť. Obmedzili sme vlastnú kreativitu, vlastné schopnosti a možnosti. Steny škatule sú naše obvyklé obranné mechanizmy, ktorými sa bránime proti útokom zvonku, proti tomu, čo by mohlo odkryť a obnoviť naše prežívanie zranení. Uzdraviť seba samých môžeme iba my sami. Iní to nemôžu urobiť za nás, môžu nám iba poradiť a inšpirovať nás, ako to máme urobiť. Choroby pochádzajú z pocitu nedostatku a z nenaplnenej túžby: čím väčšia a mocnejšia je, tým ťažšie je ochorenie.


Ukážka z knihy:
Obsah: (JPG | PDF) Úryvok: (JPG | PDF)

Odporučiť priateľom:


Vypredaný titul:
Zadajte e-mail a budeme Vás informovať o dostupnosti:

Ďalej doporučujeme: