Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(143857)

Osvietený rodič

Vypredané

Osvietený rodič

Praktická príručka pre výchovu vedomých, sebaistých a láskavých detí

Autor: Stiffelman Susan
Preklad: Tinajová Zdenka, MUDr.
Jazyk: slovenský
Vydavateľ: EASTONE BOOKS
Kategória: Rodina, Rodičovstvo, Vzťahy

ISBN: 978–80–8109-277-0
EAN: 9788081092770
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 248 strán, 145 x 205
Rok vydania: 2015


Pôvodná cena: 9.99 EUR
Naša cena: 8.49 EUR
Zľava: 8.00 %
Ušetríte: 1.50 EUR
Popis knihy:

Na to, aby sme mohli šoférovať auto, musíme úspešne absolvovať teoretické a praktické testy. Takmer pri všetkých druhoch zamestnaní, s výnimkou tých najzákladnejších, sa vyžaduje určitá kvalifikácia a pri tých najkomplexnejších dokonca roky praxe. A predsa pri jednom z najnáročnejších povolaní – rodičovstve – sa tréning alebo kvalifikácia nevyžaduje. Tento nedostatok vedomostí a vzdelania je jednou z príčin (hoci nie hlavnou), prečo tak veľa rodičov s výchovou detí zápasí. Rodičia si často nevedia poradiť s výzvami, ktorými ich deti denne zahŕňajú, nehovoriac o tom, že nevedia primerane reagovať na rastúce emocionálne, psychologické a duchovné potreby dieťaťa.

 

Zatiaľ čo v minulosti bolo rodičovstvo príliš autoritatívne, v súčasnosti veľa rodičov zlyháva v poskytovaní jasného vedenia, ktoré dieťa zúfalo potrebuje a po ktorom túži. V domácom prostredí často úplne chýba systém, čo pripomína loď bez kormidla opustenú kapitánom a zmietanú oceánom. Rodičia nepochopili, že dieťa potrebuje, aby boli „kapitánom lode“, čo v žiadnom prípade neznamená návrat späť k spôsobu výchovy z minulosti. Skôr ide o nájdenie rovnováhy medzi obmedzujúcim systémom a žiadnym systémom. Lenže ako na to? Skúsená terapeutka Susan Stiffelman ponúka vo svojej knihe nielen detailné vysvetlenie celého problému, ale aj množstvo praktických príkladov zo svojej praxe a ich riešení.

 

Knihu Osvietený rodič vybral Eckhart Tolle do edície kníh, ktoré vychádzajú s jeho odporúčaním, pretože môžu čitateľom výrazne pomôcť pri transformácii vedomia a prebúdzaní sa do zmysluplného a  prítomného života.



Odporučiť priateľom:


Vypredaný titul:
Zadajte e-mail a budeme Vás informovať o dostupnosti:

Ďalej doporučujeme: