Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(144081)

Žít dlouho a dobře

Žít dlouho a dobře

Průlomová studie o zdraví a životě

Autor: Friedman Howard S., Ph.D., Martin Leslie R., Ph.D.
Preklad: Šivák Kamil
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Liečenie, Zdravie, Alternatívna medicína

ISBN: 978-80-8100-443-8
EAN: 9788081004438
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 272 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2016

Na sklade: 53ks
Pôvodná cena: 10.90 EUR
Naša cena: 9.81 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 1.09 EUR
Popis knihy:

Iste súhlasíte, že nemá zmysel žiť do deväťdesiatky, ale chorý, nevládny, osamelý či bez životnej náplne. Niečo iné je ale pobudnúť si tu dlho a patrične si to vychutnávať. Teda nielen prežívať, ale si aj užívať.

Presne na to sa zameral zaujímavý výskum, na ktorom stojí táto kniha. Počas niekoľkých desaťročí sa sledovali životy mnohých osôb v snahe vyfiltrovať tých, ktorí sa dožili vysokého veku v zdraví a šťastí, a z toho potom vyvodiť určité závery. Výsledkom je súhrn zásadných faktorov, ale aj prekvapivo vyvrátených mylných domnienok – pričom to všetko zohráva významnú úlohu v živote človeka, ktorý žije dlhý, naplnený a úspešný život a ešte je pritom aj telesne fit.

Čo je teda dôležité pre to, aby sme žili dlho a dobre? A čo naopak až také dôležité alebo nutné nie je? Naozaj treba zdravo jesť, športovať, nepiť a nefajčiť? A čo práca, rodina a zápas so životnými ťažkosťami? Môžu žiť dlho a šťastne len ľudia, ktorí majú už od začiatku dobrý a pohodlný život? Alebo naopak iba tí, ktorí tvrdo pracujú a odriekajú si?
Táto kniha vám to prezradí – a aj všeličo poradí.

Viete, že v prípade osôb, ktoré boli nespoľahlivé a chýbal im životný cieľ, sa riziko předčasného úmrtia výrazne zvyšovalo?
Alebo že ženskosť prispieva k dlhšiemu životu – že  maskulínni muži aj ženy umierali oveľa skôr?

Nájdete tu aj veľa rôznych zábavných a zaujímavých testov, ktoré vám umožnia lepšie si uvedomiť, ako žijete vy sami alebo ako na tom ste v rôznych životných oblastiach.

 


Ukážka z knihy:
Obsah: (JPG | PDF) Úryvok: (JPG | PDF)

Odporučiť priateľom:

Ďalej doporučujeme: