Knihy Doplnkový tovar Liečenie

(144160)

Radikální inkarnace

Radikální inkarnace

Autor: Tipping Colin C.
Preklad: Slamová Karolina
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Duchovné učenia

ISBN: 978-80-8100-449-0
EAN: 9788081004490
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 208 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2016

Na sklade: 63ks
Pôvodná cena: 8.90 EUR
Naša cena: 8.01 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 0.89 EUR
Popis knihy:

Colin Tipping je známy svojou teóriou (aj rovnomennou knihou) o tzv. radikálnom odpustení. Táto jeho kniha predstavuje princípy radikálneho odpustenia formou pozoruhodného a trochu bláznivého príbehu.
Tento príbeh rozpráva o tom, ako si jedna duša za asistencie duchovných sprievodcov a anjelov dôkladne naplánovala svoju inkarnáciu na Zemi. Jeho prostredníctvom pochopíte, ako fungujú duchovné zákonitosti, karma, rozvoj vedomia, učenie sa aj plány duší.
Záverečná časť knihy potom obsahuje vysvetlenie skrytého významu uvedeného príbehu spolu s logickými a dokonca aj vedeckými argumentmi na jeho podporu.
Dozviete sa tiež, akú úlohu v tom celom hráte vy osobne! Máte totiž moc zmeniť svet a dosiahnuť skutočný mier aj duchovné prebudenie...

Hlavnými postavami príbehu sú Harley, anjel inkarnácie, a Jack – duša, ktorá sa chystá vteliť na zem. Harley Jackovi vysvetľuje, ako sa má vo svete ľudí správať, prečo tam vlastne ide a čo môže očakávať.
Jack je týmto spôsobom pripravovaný na veľmi dôležité poslanie. Postupne vyjde najavo, že sa má stať prezidentom USA a jeho úlohou je uzdraviť Ameriku a cez to priviesť celé ľudstvo k duchovnému prebudeniu. Nedajte sa týmto absurdným príbehom odradiť! Autorovi pri jeho písaní nechýbal humor a nadhľad, ale idey a ideály, ktoré tu naznačuje, majú napriek svojej fantastičnosti vážny a reálny rozmer.


Ukážka z knihy:
Obsah: (JPG | PDF) Úryvok: (JPG | PDF)

Odporučiť priateľom:

Ďalej doporučujeme: