Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(145379)

Geny jako příležitost

Geny jako příležitost

Jak si sami určujeme svůj genetický osud

Autor: Weikl Susanne
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Zdravie, Liečenie, Diagnostika, Odborná literatúra

ISBN: 978-80-8100-560-2
EAN: 9788081005602
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 184 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2018

Na sklade: 148ks
Pôvodná cena: 8.60 EUR
Naša cena: 7.74 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 0.86 EUR
Popis knihy:

Ovplyvňujete to, čo sa deje vo vašom tele, a máte moc nad svojimi génmi? V tom sa skrýva obrovský potenciál pre zdravší život a boj s chorobami.

 

Táto kniha vám poskytne všetko, čo potrebujete na to, aby ste svoje gény mohli vedome ovládať. Získate úplne nový pohľad na svoje gény a zmeníte ich naprogramovanie.

 

Myslíte si, že vaša dedičná výbava je vaším osudom, nemáte žiadnu možnosť ju ovplyvniť a musíte sa s ňou uspokojiť? V tom prípade sa mýlite. Svoje gény riadite každý deň, každú minútu a sekundu. Nevedomky ovládate to, prečo na stres reagujete bolesťou hlavy, prečo máte pomalý metabolizmus alebo prečo vám v horúčave opúchajú nohy ako vašej starej mame. Poznatky o tomto mechanizme vám otvoria škálu neobmedzených možností, aby ste svoje gény mohli začať riadiť zdravšie a hlavne vedome.

 

Kniha je členená tak, aby ste sa najprv zoznámili s genetikou a epigenetikou. Nasledujú kapitoly Riadenie génov na duševnej úrovni a Riadenie génov na telesnej úrovni. Tu vás čaká množstvo zaujímavých cvičení. Príklady z praxe v záverečnej časti slúžia ako ďalšia inšpirácia.

 

Opusťte vyšliapané cesty a vyskúšajte nové, aby ste si mohli utvárať svoje zdravie. Vydajte sa s autorkou za dobrodružným riadením génov!



Odporučiť priateľom:

Ďalej doporučujeme: