Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(146028)

Závislosti - Ako ich prekonať

Vypredané

Závislosti - Ako ich prekonať

Autor: Sineľnikov Valerij, Slobodčikovovi Larisa a Sergej
Preklad: Lankočí Růžena
Jazyk: slovenský
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Sebapremena, Motivácia

ISBN: 978-80-8100-437-7
EAN: 9788081004377
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 248 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2020


Pôvodná cena: 10.80 EUR
Naša cena: 9.72 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 1.08 EUR
Popis knihy:

Kniha je dostupná aj v CZ pod názvom - Závislosti - Jak je překonat.

Nejedná sa o bežnú knihu popisujúcu rôzne závislosti všeobecne. Autor si zvolil konkrétny príbeh, vyrozprávaný takmer ako román, prostredníctvom ktorého všetko názorne vysvetľuje a ukazuje cestu k prekonaniu deštruktívnych vzorov, zdraviu a šťastiu.  
Je to príbeh mladého muža a jeho mamy. Syn prišiel o rodinu a stal sa z neho alkoholik; matka je osamelá (nemá partnera ani iné deti) a bezmocná. Pomoc im ponúknu blízki príbuzní (teta mladého muža, jej manžel a dve dcéry), ktorí pôsobia ako terapeuti a duchovní učitelia. Pozvú ich na týždeň k sebe (bývajú v inom kraji) a tam ich prevedú procesom premeny a uzdravenia.
Formou niekoľkodňového terapeutického pobytu plného rôznych zaujímavých vysvetlení a rád sa spolu s postavami tohto pútavého, sympatického príbehu môžete aj vy všeličo dozvedieť, pochopiť podstatu či súvislosti rôznych vašich problémov a zmeniť to, čo vám bráni žiť šťastne. Naučíte sa, ako sa prestať trápiť, rozčuľovať, urážať; zbaviť smútku, zlosti, strachu a ďalších negatívnych emócií. Získate poznatky, ako sa vymaniť z najrôznejších závislostí (vrátane tých hlavných, akými sú alkohol, fajčenie a drogy) a vytvoriť si harmonické rodinné vzťahy (pričom sa dozviete napríklad aj to, že muž a žena majú rozdielne duchovné úlohy). 
Sineľnikovova metóda je založená v prvom rade na pochopení skutočných, hlbších príčin problému a zodpovedajúcich vzorcov správania, a v druhom rade na komunikácii so svojím podvedomím, čo vám pomôže „preprogramovať sa“. 
Táto kniha je pre každého, kto sa chce stať pánom svojho života!


Ukážka z knihy:
Obsah: ( | PDF) Úryvok: ( | PDF)

Odporučiť priateľom:


Vypredaný titul:
Zadajte e-mail a budeme Vás informovať o dostupnosti:

Ďalej doporučujeme: