Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(146320)

Zákony zdraví

Zákony zdraví

Autor: Šutov V. P.
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Alternatívna medicína, Zdravie, Liečenie

ISBN: 978-80-8100-691-3
EAN: 9788081006913
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 220 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2022

Na sklade: 112ks
Pôvodná cena: 10.99 EUR
Naša cena: 9.89 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 1.10 EUR
Popis knihy:

Kniha vysvetľuje, ako vlastne vzniká choroba. Podstatou je nahromadenie negatívnych emócií, čo sa odrazí v určitej časti nášho tela. Ako konkrétne problematické pocity a myšlienky súvisia s určitými konkrétnymi orgánmi či sústavami, nie je náhoda; tieto súvislosti sa tu tiež objasňujú. Autor pracuje s konceptom niekoľkých energetických úrovní ľudského tela: telo fyzické, éterické, astrálne, mentálne, intuitívne, kauzálne a duchovné. 

 

Táto kniha rozpráva o základných princípoch ľudského vývoja a rastu. Vysvetľuje niekoľko základných oblastí, na ktoré je rozdelený náš život a osobnosť. Text je popretkávaný rôznymi citátmi, afirmáciami a výrokmi, cieľom ktorých je umožniť vám rýchly vhľad do podstaty ochorenia a nasmerovať svoje myšlienky pozitívnym smerom tak, aby mohlo dôjsť k uzdraveniu. Náš organizmus má totiž zázračnú schopnosť dať sa do poriadku – za predpokladu, že sa odvrátime od negatívnych emócií a neustále dbáme o svoju duševnú hygienu, ktorej základom je okrem iného odpustenie, pokoj a pokora.

Choroba je spôsob, akým nás príroda informuje o tom, že je náš organizmus zaplavený aj mentálnymi, nielen chemickými toxínmi. Cieľom tejto knihy je pomôcť vám v takýchto ťažkých chvíľach. Poslúži každému, kto na sebe chce pracovať.


Ukážka z knihy:
Obsah: ( | PDF) Úryvok: ( | PDF)

Odporučiť priateľom:

Ďalej doporučujeme: