Knihy Doplnkový tovar Liečenie

(146714)

Šťastný mozek

Novinka   Novinka  

Šťastný mozek

Autor: Church Dawson
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Motivácia, Sebapremena

ISBN: 978-80-8100-709-5
EAN: 9788081007095
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 280 strán, 160 x 235
Rok vydania: 2023

Na sklade: 43ks
Pôvodná cena: 13.99 EUR
Naša cena: 12.59 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 1.40 EUR
Popis knihy:

Dávno už neplatí, že sa mozog dospelého človeka len opotrebováva. Naopak, tento orgán je veľmi plastický a prispôsobivý a dá sa cielene zmeniť na "šťastný mozog" (v origináli bliss brain). Stav šťastného mozgu sa dá dosiahnuť kedykoľvek, ľahko a bezpečne. V knihe nájdete vedecky podložený návod na preformátovanie svojho mozgu tak, aby ste dosiahli trvalé šťastie.

Veda už dávno vie, že mozog sa mení prostredníctvom vedomia. Táto komplexná a zrozumiteľne napísaná kniha integruje výskum z mnohých vedných odborov a aplikuje ich na bežný život. Nájdete v nej jasný a inšpiratívny popis toho, ako radikálne sa náš mozog mení v reakcii na rôzne zážitky - traumatické, a naopak aj na duchovné či meditačné. Autor predkladá program, ktorý vás privedie do stavov vedomia, aké si kedysi vyžadovali dlhé roky prísnej praxe. Jednoduchá meditácia, tzv. ekomeditácia, aktivizuje mozgové centrá šťastia a umožňuje stav šťastného mozgu, ktorý je dosiahnuteľný pre každého.

Textom sa pôsobivo prelína aj autorov vlastný príbeh o strate a bolesti, uzdravení a odolnosti. Aj nepriazeň osudu môže slúžiť na premenu mozgu na šťastný.


Ukážka z knihy:
Obsah: ( | PDF) Úryvok: ( | PDF)

Odporučiť priateľom:

Ďalej doporučujeme: