Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(1749)

*Živa/SK - životná sila Slovanov

B kategória  

*Živa/SK - životná sila Slovanov

Staroslovanské učenie o životnej energii, liečení, duchovnom raste a šťastnom živote

Autor: Kurovskí Vladimír a Lada
Preklad: Weissová Mária, PhDr. CSc.; Šestáková Zuzana
Jazyk: slovenský
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Duchovné učenia, Liečenie, AKCIA - Špeciálna zľava

ISBN: 978-80-8100-420-9
EAN: 9788081004209
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 336 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2022

Na sklade: 1ks
Pôvodná cena: 13.20 EUR
Naša cena: 9.24 EUR
Zľava: 30.00 %
Ušetríte: 3.96 EUR
B kategória
Jedná sa o knihy, ktoré už boli vystavené v kníhkupectvách, a s ktorými sa počas distribučného procesu manipulovalo (sklad – preprava – obchod – zákazník).
Môžu preto niesť známky opotrebovania a to:
zažltnutie strán, vyblednutý, opotrebovaný prebal, voľnejšia väzba, ohnuté rohy.
Nejedná sa teda o nové knihy z tlačiarne. Napriek tomu nijak neznehodnocujú obsah kníhy a neobsahujú žiadne výrobné vady, ktoré by bránili v plnohodnotnom "informačnom" zážitku z knihy.
Na knihy nie je možné uplatniť reklamáciu na základe poškodenia – ak by však obsahovali výrobné chyby (chýbajúce - zdvojené strany, opačné všitie a pod.) je možné uplatniť si na ne štandardnú reklamáciu.
Popis knihy:

Ukrajinský autor - zasvätený "kňaz" pradávneho slovanského učenia oboznamuje čitateľa s týmto duchovným učením. Vysvetľuje podstatu, systém, terminológiu a princípy spirituality a kozmológie našich predkov. Podstatná časť knihy sa pritom venuje zdraviu a liečeniu, a to jednak samoliečbe, jednak liečeniu iných ľudí. Za jeho základ je považovaná univerzálna energia života a tvorenia, zvaná "živa".   
Publikácia obsahuje množstvo zaujímavých informácií. Tiež sa tu známym pojmom dávajú slovanské názvy a vysvetlenia, najmä čo sa týka systému čakier a tzv. jemnohmotných tiel človeka. Zoznámite sa aj so špeciálnymi staroslovanskými symbolmi, ako je napr. Naplnenie živou, Perún či Ochranca. Predstavia sa vám rozmanité duchovné cvičenia, rituály, modlitby a zariekadlá, ktoré sú pre slovanskú spiritualitu dôležité. Špeciálnu časť knihy tvorí návod na prikladanie rúk, ktoré sa používa pri tomto spôsobe liečenia; každá poloha má svoj účel a pôsobí pri určitom probléme. 
Na konci sa nachádza príloha, kde sa k abecedne zoradeným chorobám či zdravotným ťažkostiam priraďuje liečebný postup: na aké miesta na tele treba pôsobiť, ktoré čakry prečistiť, aké afirmácie si hovoriť, aj čo daný symptóm znamená z duchovného hľadiska (aké negatívne presvedčenia chorobu vytvorili).  
Toto dielo - súčasť trilógie (spolu s knihami Jarga a Rodosvit) obsahuje bohaté množstvo teoretických poznatkov aj praktických návodov. Otvorí sa vám tak cesta ku zdraviu, šťastiu a radosti v súlade s tradíciou našich predkov.


Ukážka z knihy:
Obsah: (JPG | PDF)

Odporučiť priateľom: