Knihy Doplnkový tovar Liečenie

(1751)

*Změň svou auru, změníš svůj život

B kategória  

*Změň svou auru, změníš svůj život

Autor: Martin Barbara Y., Moraitis Dimitri
Preklad: Kneblová Radka
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Aura, čakry, astrál, Liečenie, Motivácia, AKCIA - Špeciálna zľava

ISBN: 978-80-8100-120-8
EAN: 9788081001208
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 230 strán, 160 x 230
Rok vydania: 2009

Na sklade: 3ks
Pôvodná cena: 9.90 EUR
Naša cena: 5.94 EUR
Zľava: 40.00 %
Ušetríte: 3.96 EUR
B kategória
Jedná sa o knihy, ktoré už boli vystavené v kníhkupectvách, a s ktorými sa počas distribučného procesu manipulovalo (sklad – preprava – obchod – zákazník).
Môžu preto niesť známky opotrebovania a to:
zažltnutie strán, vyblednutý, opotrebovaný prebal, voľnejšia väzba, ohnuté rohy.
Nejedná sa teda o nové knihy z tlačiarne. Napriek tomu nijak neznehodnocujú obsah kníhy a neobsahujú žiadne výrobné vady, ktoré by bránili v plnohodnotnom "informačnom" zážitku z knihy.
Na knihy nie je možné uplatniť reklamáciu na základe poškodenia – ak by však obsahovali výrobné chyby (chýbajúce - zdvojené strany, opačné všitie a pod.) je možné uplatniť si na ne štandardnú reklamáciu.
Popis knihy:

Kniha vysvetľuje, čo je to aura a ako sa dá ovplyvňovať prostredníctvom práce s duchovnou energiou. Zoznámite sa s jednoduchými, ale účinnými meditáciami a možnosťami, ktoré vám umožnia napojiť sa na neobmedzený zdroj duchovnej sily. Nájdete tu aj množstvo príkladov, ako pracovať so svetlom v konkrétnych situáciách.

 

Ukážka: Když požádáte o energii, kterou potřebujete, nejprve ucítíte, jak energie směřuje paprskovitě dolů do oblasti vašeho Vyššího Já. Uvidíte barvu energie, s níž pracujete, jak se dostává do této oblasti a aktivuje ji. Představte si, jak z oblasti vašeho Vyššího Já směřuje do čtyř duchovních center nebo i do jiných částí paprsek světla. Když se světlo dostane do centra, podržte jej tam chvíli, aby bylo vytvořeno spojení. Vnímejte, jak se centrum zcela plní barevným světlem, o něž jste požádali, a vysílá ven všemi směry asi třicet centimetrů dlouhé paprsky. Potom požádejte o konkrétní Boží kvalitu, kterou chcete, aby vám světlo přineslo. Světlo požádáte tak, že řeknete meditativní modlitbu. V této knize naleznete mnoho příkladů meditativních modliteb, které jsou vhodné v různých situacích a podmínkách.



Odporučiť priateľom: