Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(1752)

*Zlozvyky - a co o nás říkají

B kategória  

*Zlozvyky - a co o nás říkají

Autor: Gadd Ann
Preklad: Kuhn Martin
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Psychológia všeobecná, Psychológia terapeutická, Zdravie, AKCIA - Špeciálna zľava

ISBN: 978-80-8100-439-1
EAN: 9788081004391
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 350 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2007

Na sklade: 2ks
Pôvodná cena: 13.20 EUR
Naša cena: 7.92 EUR
Zľava: 40.00 %
Ušetríte: 5.28 EUR
B kategória
Jedná sa o knihy, ktoré už boli vystavené v kníhkupectvách, a s ktorými sa počas distribučného procesu manipulovalo (sklad – preprava – obchod – zákazník).
Môžu preto niesť známky opotrebovania a to:
zažltnutie strán, vyblednutý, opotrebovaný prebal, voľnejšia väzba, ohnuté rohy.
Nejedná sa teda o nové knihy z tlačiarne. Napriek tomu nijak neznehodnocujú obsah kníhy a neobsahujú žiadne výrobné vady, ktoré by bránili v plnohodnotnom "informačnom" zážitku z knihy.
Na knihy nie je možné uplatniť reklamáciu na základe poškodenia – ak by však obsahovali výrobné chyby (chýbajúce - zdvojené strany, opačné všitie a pod.) je možné uplatniť si na ne štandardnú reklamáciu.
Popis knihy:

Táto nezvyčajná, veľmi zaujímavá kniha sa zaoberá širokou škálou ľudských zlozvykov, od tých najbežnejších, ako je napríklad obhrýzanie si nechtov, až po menej obvyklé až bizarné. Osobitnú časť knihy tvorí stručný popis 300 bežných zlozvykov od A do Z. Uvádzajú sa ich emocionálne príčiny a ku každému je priradená liečivá afirmácia (pozitívne tvrdenie), ktorá pomáha s daným zlozvykom skoncovať.

 

Ukážka: Kdykoli se u nás vytvoří negativní návyk (coby protiklad pozitivního návyku, jakým je praktikování meditace), je to známkou toho, že už nepociťujeme rovnováhu a některé aspekty našich životů nefungují tak dobře, jak by mohly. 

K tomu dochází při opakování naučeného chování. Naše zlozvyky nás udržují ve spojení s minulostí, v místě, kde potřebujeme své záležitosti urovnat, abychom mohli žít v přítomnosti naplno. Představme si například, že nám bylo v mládí jedním z rodičů řečeno, že jsme k ničemu. To nás donutilo myslet si, že jsme slabí a nedůležití. Dnes si tato slova již přesně nepamatujeme, ale nastavený vzorec myšlení zůstal. Jakmile bychom mohli v něčem uspět, vstoupí do hry náš program „Jsem nedůležitý“. My si pak (většinou nejspíš nevědomě) vytvoříme překážku či okolnost, která zabrzdí náš rozvoj. Příliš se opijeme na koktejlovém večírku naší firmy a urazíme manželku ředitele, čímž přijdeme o významné povýšení. Budeme odkládat dokončení zásadního referátu, a proto ztratíme důležitého nového klienta. Možná se uchýlíme ke chvástání se svými úspěchy ve snaze zapůsobit na okolí – což bude mít přesně opačný efekt. Jednání, které si vybereme, není tak důležité: důležitá je jeho šablona. To, že vezmeme v potaz tyto programy a porozumíme vlastním zvykům, nám pomůže uvědomit si plně, kým jsme a které vzorce chování neslouží k našemu prospěchu. Toto vědomí nám pak nabídne potenciál růst bez ohledu na naše naprogramování z minulosti.



Odporučiť priateľom: