Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(1772)

*Dny v týdnu a váš osud

B kategória  

*Dny v týdnu a váš osud

Autor: Mazovová Jelena
Preklad: Strnadová Eva
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Veštenie, AKCIA - Špeciálna zľava

ISBN: 80-89115-43-8
EAN: 9788089115433
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 160 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2015

Na sklade: 1ks
Pôvodná cena: 7.60 EUR
Naša cena: 4.56 EUR
Zľava: 40.00 %
Ušetríte: 3.04 EUR
B kategória
Jedná sa o knihy, ktoré už boli vystavené v kníhkupectvách, a s ktorými sa počas distribučného procesu manipulovalo (sklad – preprava – obchod – zákazník).
Môžu preto niesť známky opotrebovania a to:
zažltnutie strán, vyblednutý, opotrebovaný prebal, voľnejšia väzba, ohnuté rohy.
Nejedná sa teda o nové knihy z tlačiarne. Napriek tomu nijak neznehodnocujú obsah kníhy a neobsahujú žiadne výrobné vady, ktoré by bránili v plnohodnotnom "informačnom" zážitku z knihy.
Na knihy nie je možné uplatniť reklamáciu na základe poškodenia – ak by však obsahovali výrobné chyby (chýbajúce - zdvojené strany, opačné všitie a pod.) je možné uplatniť si na ne štandardnú reklamáciu.
Popis knihy:

Ako zistiť svoju budúcnosť podľa dňa v týždni, na ktorý pripadnú vaše najbližšie narodeniny? Ako je váš celkový osud ovplyvnený dňom v týždni, kedy ste sa narodili? Ako lepšie spoznať a pochopiť vašich blízkych podľa toho, v ktorý deň týždňa sa narodili? Aký darček je vhodný podľa toho, na ktorý deň pripadnú narodeniny? Takéto a iné podobné poznatky nájdete v tejto jedinečnej knihe; pochopíte jednoduchý systém energií a udalostí v súvislosti s planetárnymi vládcami dní v týždni.
V pondelok býva väčšina ľudí emocionálnejších ako inokedy, a niet sa čo čudovať, keďže nad týmto dňom vládne "planéta" emócií – Mesiac. Vládcom utorka je Mars, planéta impulzívnosti a agresivity. V tento deň sa toho dá veľa stihnúť, ale aj sa s niekým pohádať. Streda je pod vládou Merkúru, planétou komunikácie, myšlienok a pohybu. V tento deň bývajú ľudia spoločenskejší. Vo štvrtok vládne Jupiter, ktorý prináša šťastie, bohatstvo, hojnosť, rast a rozvoj, a tiež smeruje naše vedomie k vyšším aj širším sféram. V piatok túžime po pohodlí, príjemnej zábave a romantike – v tento deň totiž vládne Venuša, planéta lásky a krásy...



Odporučiť priateľom: