Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(1789)

*Karty Lenormand (kniha)

B kategória  

*Karty Lenormand (kniha)

Autor: Klimešová Eva
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Veštenie, AKCIA - Špeciálna zľava

ISBN: 978-80-8100-217-5
EAN: 9788081002175
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 316 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2010, 2017

Na sklade: 2ks
Pôvodná cena: 10.90 EUR
Naša cena: 6.54 EUR
Zľava: 40.00 %
Ušetríte: 4.36 EUR
B kategória
Jedná sa o knihy, ktoré už boli vystavené v kníhkupectvách, a s ktorými sa počas distribučného procesu manipulovalo (sklad – preprava – obchod – zákazník).
Môžu preto niesť známky opotrebovania a to:
zažltnutie strán, vyblednutý, opotrebovaný prebal, voľnejšia väzba, ohnuté rohy.
Nejedná sa teda o nové knihy z tlačiarne. Napriek tomu nijak neznehodnocujú obsah kníhy a neobsahujú žiadne výrobné vady, ktoré by bránili v plnohodnotnom "informačnom" zážitku z knihy.
Na knihy nie je možné uplatniť reklamáciu na základe poškodenia – ak by však obsahovali výrobné chyby (chýbajúce - zdvojené strany, opačné všitie a pod.) je možné uplatniť si na ne štandardnú reklamáciu.
Popis knihy:

Najpodrobnejšia a najlepšia príručka ku kartám Lenormand! Napísala ju česká autorka s nesmiernym citom aj vtipom. Tradičné významy jednotlivých kariet obohatila o hlbší, širší a univerzálnejší psychologický význam. Podrobné vysvetlenie každej karty obsahuje: kľúčové pojmy; celkový význam (v rámci ktorého sa nachádzajú aj rady, ktoré daná karta udeľuje); akú osobu či povahu môže karta predstavovať; posolstvo karty špecificky podľa položenej otázky v oblastiach: práca, vzťahy a zdravie; otázky na zamyslenie; a nakoniec aj kombinácia danej karty vo dvojiciach so všetkými ostatnými kartami.
Ďalšia časť knihy predstavuje čiateľovi množstvo možností, ako si tieto karty vykladať, aj s názornými ilustračnými príkladmi. 
Úvodná časť navyše prináša zaujímavé informácie a myšlienky o vzniku týchto kariet, ich význame a možnostiach, ako aj celkove o vykladaní kariet a odvekej ľudskej túžbe poznať budúcnosť či odhaľovať tajomstvá.


Ukážka z knihy:
Obsah: ( | PDF | PDF)

Odporučiť priateľom: