Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(1803)

*O životě a smrti

B kategória  

*O životě a smrti

Autor: Osho
Preklad: Janovská Anna
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Sebapremena, Duchovné učenia, Duša, smrť, nehm. svety, AKCIA - Špeciálna zľava

ISBN: 978-80-8100-056-0
EAN: 9788081000553
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 264 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2008

Na sklade: 2ks
Pôvodná cena: 11.99 EUR
Naša cena: 8.39 EUR
Zľava: 30.00 %
Ušetríte: 3.60 EUR
B kategória
Jedná sa o knihy, ktoré už boli vystavené v kníhkupectvách, a s ktorými sa počas distribučného procesu manipulovalo (sklad – preprava – obchod – zákazník).
Môžu preto niesť známky opotrebovania a to:
zažltnutie strán, vyblednutý, opotrebovaný prebal, voľnejšia väzba, ohnuté rohy.
Nejedná sa teda o nové knihy z tlačiarne. Napriek tomu nijak neznehodnocujú obsah kníhy a neobsahujú žiadne výrobné vady, ktoré by bránili v plnohodnotnom "informačnom" zážitku z knihy.
Na knihy nie je možné uplatniť reklamáciu na základe poškodenia – ak by však obsahovali výrobné chyby (chýbajúce - zdvojené strany, opačné všitie a pod.) je možné uplatniť si na ne štandardnú reklamáciu.
Popis knihy:
Obľúbený guru hovorí v tejto knihe bez zábran o smrti. Túto tému nie je možné tabuizovať, pretože pokiaľ chcete naozaj žiť, musíte sa vyrovnať aj s myšlienkou na smrť. Nájdete tu odpovede na rôzne situácie a pokiaľ je pre vás táto téma zrovna aktuálna, Osho vám poskytne hlbokú, nádhernú inšpiráciu a hlavne sa vo vás prebudí túžba po plnom živote. Túto tému nie je možné tabuizovať, pretože ak chcete naozaj žiť, musíte sa vyrovnať aj s myšlienkou na smrť. Osho rozpráva o strachu zo smrti a starnutia, o bolesti, meditácii, prázdnote. Zamýšľa sa nad tým, či existuje život po smrti, nebo a peklo. Radí, čo s nevybavenými účtami. Pojednáva o viere a sexe. A pri tom všetkom vzbudzuje túžbu žiť naplno. Zaujímavé je napríklad aj rozprávanie o reinkarnácii a o tom, prečo túto dôležitú skutočnosť zamlčal Ježiš, Mojžiš i Mohamed. Osho tak ako vždy, aj tu odpovedá na niekoľko odvekých ľudských otázok o živote a smrti. Skúma prepojenie duše a tela, neviditeľného a hmotného. Alebo vysvetľuje, ako sa treba správať, keď niekto zomrie či zomiera. Smrť si zasluhuje najhlbšiu úctu - práve tak, ako narodenie...

Ukážka z knihy:
Obsah: ( | PDF)

Odporučiť priateľom: