Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(1823)

*Sex v moři

B kategória  

*Sex v moři

Autor: Hartd Marah J.
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Príroda a zvieratá, Prírodné vedy, Záhady a zaujímavosti, Sex, AKCIA - Špeciálna zľava

ISBN: 978-80-8100-676-0
EAN: 9788081006760
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 256 strán, 160 x 235
Rok vydania: 2021

Na sklade: 1ks
Pôvodná cena: 11.20 EUR
Naša cena: 7.84 EUR
Zľava: 30.00 %
Ušetríte: 3.36 EUR
B kategória
Jedná sa o knihy, ktoré už boli vystavené v kníhkupectvách, a s ktorými sa počas distribučného procesu manipulovalo (sklad – preprava – obchod – zákazník).
Môžu preto niesť známky opotrebovania a to:
zažltnutie strán, vyblednutý, opotrebovaný prebal, voľnejšia väzba, ohnuté rohy.
Nejedná sa teda o nové knihy z tlačiarne. Napriek tomu nijak neznehodnocujú obsah kníhy a neobsahujú žiadne výrobné vady, ktoré by bránili v plnohodnotnom "informačnom" zážitku z knihy.
Na knihy nie je možné uplatniť reklamáciu na základe poškodenia – ak by však obsahovali výrobné chyby (chýbajúce - zdvojené strany, opačné všitie a pod.) je možné uplatniť si na ne štandardnú reklamáciu.
Popis knihy:

Táto kniha prináša nesmierne pútavé a vtipné rozprávanie o neuveriteľne pestrých, pozoruhodných spôsoboch, ako sa rozmnožujú rôzne druhy živočíchov v moriach a oceánoch. Od takmer neviditeľných tvorčekov cez chobotnice, kraby, morské koníky, rozmanité druhy rýb až po veľryby. Hoci sú uvedené informácie podané naozaj originálne, jedná sa o výsledky najnovšieho vedeckého výskumu. Publikácia preto nielen hocikoho zaujme a pobaví, ale odborne obohatí každého milovníka prírody. A v neposlednom rade apeluje na ochranu morí a oceánov. V prírode objavíme skutočné novátorstvo, pokiaľ ide o sexuálny život. A kde inde hľadať ukážkovejšie prostredie než práve v oceáne. Napokon, tam to predsa všetko začalo. Sex pod hladinou väčšinou vôbec nepripomína bežný pohlavný styk. Výsledkom mnohomiliónového náročného boja o to, kto sa dokáže najproduktívnejšie rozmnožovať, sú podivuhodné výmysly prírody. Ak sa začítate do tohto obdivuhodného textu, budete žasnúť oveľa viac, ako pri čítaní erotického románu či sledovaní výstredného pornofilmu!


Ukážka z knihy:
Obsah: ( | PDF)

Odporučiť priateľom: