Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(1851)

*Léčba chladem

B kategória  

*Léčba chladem

Autor: Svitkovskaja L.
Preklad: Trávničková Ariana
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Alternatívna medicína, Zdravie, AKCIA - Špeciálna zľava

ISBN: 978-80-8100-136-9
EAN: 9788081001369
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 260 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2020

Na sklade: 1ks
Pôvodná cena: 9.90 EUR
Naša cena: 6.93 EUR
Zľava: 30.00 %
Ušetríte: 2.97 EUR
B kategória
Jedná sa o knihy, ktoré už boli vystavené v kníhkupectvách, a s ktorými sa počas distribučného procesu manipulovalo (sklad – preprava – obchod – zákazník).
Môžu preto niesť známky opotrebovania a to:
zažltnutie strán, vyblednutý, opotrebovaný prebal, voľnejšia väzba, ohnuté rohy.
Nejedná sa teda o nové knihy z tlačiarne. Napriek tomu nijak neznehodnocujú obsah kníhy a neobsahujú žiadne výrobné vady, ktoré by bránili v plnohodnotnom "informačnom" zážitku z knihy.
Na knihy nie je možné uplatniť reklamáciu na základe poškodenia – ak by však obsahovali výrobné chyby (chýbajúce - zdvojené strany, opačné všitie a pod.) je možné uplatniť si na ne štandardnú reklamáciu.
Popis knihy:

Komplexné poznatky o liečivých účinkoch chladu a vody a prehľad s nimi spojených metód či prostriedkov. Nájdete tu veľa dobrých podnetov, rád a návodov, ktoré sa dajú robiť pomerne jednoducho aj v domácich podmienkach.  
Hádam každý človek vie, že otužovanie je zdravé. Čo ale vlastne otužovanie je a ako ho treba robiť, aby naozaj viedlo k posilneniu organizmu, a nie k prechladnutiu? To všetko kniha dôkladne a jasne vysvetľuje, pričom vychádza z ruských aj iných liečiteľských tradícií, najmä z učenia a praxe Porfirija Ivanova, ktorý sa narodil v r. 1898 na Ukrajine, a podrobne informuje o vzniku, vývoji a používaní tejto metódy.
Oboznámite sa tu s nasledovnými oblasťami: otužovanie studenou vodou, vzdušná lázeň, dýchacie metódy, parná lázeň, otužovanie detí, vodoliečba (vrátene slávnych procedúr S. Kneippa), kúpele s éterickými olejmi, kryoterapia (aj v domácich podmienkach), pitný režim, liečivá voda (z klincov, strieborná, sladká a slaná, roztopená, magnetizovaná, kremíková), minerálne vody.


Ukážka z knihy:
Obsah: ( | PDF)

Odporučiť priateľom: