Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(1855)

*Osud a Já

B kategória  

*Osud a Já

Autor: Bleckt Rami
Preklad: Kneblová Radka
Jazyk: český
Vydavateľ: EUGENIKA
Kategória: Motivácia, Vzťahy, AKCIA - Špeciálna zľava

ISBN: 978-80-8100-291-5
EAN: 9788081002915
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: Brož., 339 strán, 130 x 200
Rok vydania: 2012

Na sklade: 1ks
Pôvodná cena: 11.90 EUR
Naša cena: 8.33 EUR
Zľava: 30.00 %
Ušetríte: 3.57 EUR
B kategória
Jedná sa o knihy, ktoré už boli vystavené v kníhkupectvách, a s ktorými sa počas distribučného procesu manipulovalo (sklad – preprava – obchod – zákazník).
Môžu preto niesť známky opotrebovania a to:
zažltnutie strán, vyblednutý, opotrebovaný prebal, voľnejšia väzba, ohnuté rohy.
Nejedná sa teda o nové knihy z tlačiarne. Napriek tomu nijak neznehodnocujú obsah kníhy a neobsahujú žiadne výrobné vady, ktoré by bránili v plnohodnotnom "informačnom" zážitku z knihy.
Na knihy nie je možné uplatniť reklamáciu na základe poškodenia – ak by však obsahovali výrobné chyby (chýbajúce - zdvojené strany, opačné všitie a pod.) je možné uplatniť si na ne štandardnú reklamáciu.
Popis knihy:

Táto kniha vznikla na základe poradenskej praxe autora. Čitateľ si iste nájde odpovede na vlastné trápenie v prípadoch, ktoré sa rozoberajú na stránkach tejto knihy. Sú usporiadané podľa tém: ako byť šťastný v osobnom živote a ako vytvárať harmonické vzťahy; rodina a deti; osud a duchovný vývoj; peniaze a kariéra. Autor vysvetľuje zákonitosti života a učí, ako na sebe pracovať. Úryvok: Máte na výběr. Můžete přijmout situaci s dcerou, vidět v ní projev karmy i Boží milosti, začít se zbavovat komplexů a strachu a posilovat vnitřní nebojácnost, jež je založena na duchovním pohledu na život (ve všem je láska Boží; nic neprobíhá náhodně; vše, co se děje, je k lepšímu…). Můžete být také připravena přijmout jakoukoli zkoušku Božské lásky a rozvíjet sebedůvěru, která je založena na lásce k sobě a sebeúctě a utváří se díky častému opakování afirmací (tvrzení typu „jsem rozhodná“)… Jestliže budete takto postupovat, pocítíte vnitřní uspokojení, které nebude záviset na vnějších okolnostech. Tehdy zažijete velké změny k lepšímu. V osobním životě i ve finanční oblasti přijímejte vše klidně a s láskou a pokračujte v práci na sobě v duchovní oblasti. Potom prožijete zbylou část života v blaženosti a Váš další život bude na velmi vysoké úrovni. Můžete se však také rozhodnout jinak. Kvůli problémům s dcerou se můžete cítit ukřivděná; pokud si budete myslet, že život skončil, můžete trpět depresemi, zůstat ochromená pochybnostmi o zítřku. Výsledek je v tomto případě jasný: rozvíjející se deprese a nechuť k životu, dokonce i tehdy, jestliže bude probíhat něco dobrého...



Odporučiť priateľom: