Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(3700492)

CD - Šlabikár šťastia

Vypredané

CD - Šlabikár šťastia

Návrat k sebe

Autor: Baričák Pavel "Hirax
Jazyk: slovenský
Vydavateľ: HLADOHLAS
Kategória: CD, Motivácia, Audiokniha

EAN: 337541
Krajina pôvodu: Slovensko
Formát: CD obal - plast, 140 x 125
Rok vydania: 2014


Pôvodná cena: 13.00 EUR
Naša cena: 11.96 EUR
Zľava: 8.00 %
Ušetríte: 1.04 EUR
Popis knihy:

Audiokniha prináša neskrátenú verziu veľmi úspešnej knihy. Dokopy dostanete 16 hodín hlasového pozitívna (351 minút), lebo obsahujete všetkých 87 kapitol megaúspešnej knihy Šlabikár šťastia: Návrat k sebe.
Číta herec Milo Kráľ.

 

Autor vás nenútenou a pozitívnou cestou navedie na znovuobjavenie vlastného dieťaťa v sebe, opäť sa z vás pokúsi stvoriť prirodzených bláznov a pošepne vám návod, ako sa stať bytosťou, ktorá zoberie vlastný život do svojich rúk, prevezme zodpovednosś za svoje činy a opustí súčasný Matrix. Baričák totiž neverí na zmenu cez politikov a iné postavičky. Jeho rovnica je iná a jednoduchá: zmeňte seba a zmeníte svet. Dajte deťom lásku a tie zmenia zajtrajšok.

 

Ukážka:

Prijatie

Milujem toto slovo, je v ňom všetko (takisto ako v inom slove). Je čarovné, nesie v sebe úspech zajtrajšieho rána. Na moje počudovanie som však veľakrát zistil, že ľudia jeho pravému významu nerozumejú. A pritom je to také jednoduché: zazvoní poštár, dá vám do rúk balíček, vylepí vám facku a odíde. Omráčení stojíte v otvorených dverách a neviete, čo máte robiť. Či sa rozbehnúť a podkopnúť mu nohy, nech zubami poráta schody alebo si sadnúť na uzimený prah a rozplakať sa. Jedni úder vracajú, druhí sa rúcajú do seba. Ale je tu ešte jedna sorta človečenstva - tí, ktorým duša zatúžila po osvietení, po večnom tichu, po pochopení. A viete, čo by spravili tí? Zavreli by dvere, rozbalili by balíček a tešili by sa z prekvapenia. Učme sa prijať všetko. Nedozviete sa odo mňa nič nové, zasa musíte začať u vás samotných. Prijmite sa, začnite sa milovať a budete mať úspech. V kostoloch vraj hovoria opak? Vraj treba milovať iných? Ako môžete milovať iných, keď ste neprijali seba? Rovnica je jasná: odpustite si, prijmite seba, prijmite svoje telo, svoju myseľ, vložte do seba ruky, chyťte do dlaní vlastné srdce a pošepkajte mu, že ho ľúbite. Poškrabkajte ho za uškom, vložte späť do hrudného koša a vyrazte medzi ľudí. Budete sa usmievať, budete ich veselo zdraviť, budete ich milovať. Všetkých. Odutých, krivých, nasrdených, tučných, smutných, chorých, mĺkvych. Všetkých. O „dobre“ a „zle“ nerozhoduje kontakt ľudí medzi sebou, ale jedine zaobchádzanie človeka so sebou samým. Zapamätajte si to. Svet môže zmeniť jediné slovíčko: prijímam. Prijímam, že som nestihol autobus, aj keď šofér ma videl, ako dobieham s vyplazeným jazykom. Asi ho ráno vytočila manželka, prijímam to. Prijímam, že som v súťaži nepostúpil. Tí predo mnou boli lepší. A niektorí ani neboli, len mali lepších sponzorov, ktorí ich pretlačili, ale prijímam to, veď čo iné mi zostáva: úsmev alebo infarkt. Beriem úsmev, kopačky a idem si zahrať futbal s kamarátmi. Prijímam, že dnes prší. Keď budem totiž uhundraný, že je chladno, počasie sa aj tak nezmení, takže to prijímam.



Odporučiť priateľom:


Vypredaný titul:
Zadajte e-mail a budeme Vás informovať o dostupnosti:

Ďalej doporučujeme: