Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(5500426)

Vykurovadlo - Kadidlo Indické

Vypredané

Vykurovadlo - Kadidlo Indické



Dodávateľ: RYMER
Druh tovaru: Vykurovadlo
Oblasť použitia: Duchovný rozvoj, Rituál
Vyhotovenie: Vykurovacia zmes, Živica

Krajina pôvodu: India


Pôvodná cena: 5.20 EUR
Naša cena: 4.68 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 0.52 EUR
Popis doplnkového tovaru:

KADIDLO INDIA – prvý zber.
Najvyššia kvalita.

 

Rôzne druhy kadidlovníka rastúceho predovšetkým v Arábii, Jemene, Ománe, Somálsku, ale aj v Indii, produkujú najznámejšie a cenné živice - kadidlo, nazývané tiež olibanum.
Jeho použitie môžeme vystopovať v najstarších indických civilizáciách, je to dôležitá zložka v ayurvédské medicíne, všeobecne sa považujú indické druhy kadidla za najviac liečivé.

 

Patrí medzi najúčinnejšie čističe atmosféry ako na duchovnej i fyzickej úrovni, má silné dezinfekčné účinky, vytvára pocit priezračnosti, zbožnosti, čistoty a pokoja. Stavia most medzi fyzickou a duchovnou rovinou bytia. Ide o silný stimulant ľudského ducha, znižuje stres, uvoľňuje napätie, je vhodným doprovodom modlitieb a meditácií, rozširuje vedomie.
Druhy kadidlovníka rastúce v Indii, majú podobné účinky, ako druhy rastúce v Arábii. Indovia ho používajú pri náboženských rituáloch, ale aj pri liečení kašľa, prechladnutia, artritídy a nádorových ochorení. Otvára srdcovú čakry, silne čistí auru a ďalšie éterické tela.

 

Najvyššia kvalita - indického kadidla pochádza z prvého zberu živice, obsahuje veľké zrná zelenej až zlatistej farby. Vôňa je priezračne čistá, čerstvá, balzamicko živicová a výrazne korenistá. Ide o najlepšiu kvalitu získateľnú v tomto regióne.

 

Spôsob spaľovania: uhlík, aromalampa / vykurovacia piecka, elektická kadidelnica


Odporučiť priateľom:


Vypredaný produkt:
Zadajte e-mail a budeme Vás informovať o dostupnosti: