Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(5500657)

Vonné tyčinky - RASA LILA/ Agarwood

Vypredané

Vonné tyčinky - RASA LILA/ Agarwood

Šírka: 3 mm
Výška: 180 mm


Dodávateľ: RYMER
Druh tovaru: Vonné tyčinky - India relax
Oblasť použitia: Meditácia, Prevoňanie priestoru
Vyhotovenie: 100% prírodné produkty, Bambusová štepina

Krajina pôvodu: India


Pôvodná cena: 4.80 EUR
Naša cena: 4.32 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 0.48 EUR
Popis doplnkového tovaru:

V obale je 10 kusov tyčiniek s drevenou štepinkou, rozmer tyčinky 3x180mm

 

Ponúkame vám nesmierne zaujímavé a vysoko kvalitné tyčinky indického typu vyrobené ručne firmou Ramakrishnananda. Ide o jedinečnú alternatívu indických tyčiniek, sú starostlivo pripravené z tých najlepších vonných látok na svete, podľa starodávnych receptúr z vybraných bylín, kvetov, živíc, prírodných esenciálnych olejov a čistého santalového dreva. Máte tu jedinečnú možnosť ponoriť sa do omamných, jemne noblesných, vyvážených a harmonizujúcich vôní, so zamatovými, láskavo pokojnými a zmysluplnými tónmi spirituálnej Indie. To všetko so zárukou 100% prírodného zloženia, bez rizika pridaných syntetických zložiek či zneužívania detskej a ženskej pracovnej sily bez náležitého ohodnotenia.

 

Rasa Lila je božský tanec lásky, Krišna zvoláva zvukom svoje flauty všetky svoje gopis, aby s nimi tancovali celú noc, ide o najviac vznešenú a duchovnú zábavu symbolizujúcu oddanú lásku k Bohu. Tyčinka sa vyznačuje komplexnou a hlbokou vôňou prírodnej orlářky, s korenistými aj sladko kvetinovými tónmi, dotyky vzácneho dreva, ktorá vás obklopí a vstúpi do vášho srdca.

 

Zapaľujte, ak chcete vytvoriť atmosféru dôvery, láskavosti a porozumenia, otvoriť svoju myseľ i dušu, upokojiť sa a precítiť krásu existencie na tomto svete, krásu jedinečného okamihu bytia.

 

Nenechávajte horiace tyčinky v blízkosti horľavých predmetov. Uchovávajte v suchu a mimo dosahu detí.


Odporučiť priateľom:


Vypredaný produkt:
Zadajte e-mail a budeme Vás informovať o dostupnosti: